Χάντμπολ: Τέλος ο Κλιάιτς και δυο ξένοι από τον Ολυμπιακό

Αντώνης Πατσούρας
Χάντμπολ: Τέλος ο Κλιάιτς και δυο ξένοι από τον Ολυμπιακό

bet365

Το «λουκέτο» της κυβέρνησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ και 2 ξένους παίκτες.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ο Νέναντ Κλιάιτς.

Η διοίκηση του ΟΣΦΠ που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό σ' όλα τα αθλήματα το οποίο σημαίνει και μεγάλα μπάτζετ αποφάσισε αφού ο ερασιτεχνικός αθλητισμός με απόφαση της κυβέρνησης είναι ξανά επ' αόριστον σε "αναστολή" να μην συνεχίσει με τον Νέναντ Κλιάιτς.

Όπως είναι φυσικό ένας ξένος προπονητής αξίας έχει καλό συμβόλαιο αλλά και συν τα οποία είναι το σπίτι του. Έτσι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί από τον Γιώργο Καρασαββίδη ο οποίος ήταν στην Πυλαία και ήταν βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό από το 2017 έως το 2019.

Επίσης λυθηκε η συνεργασια με τον βοηθο προπονητή Σίνισα Πρόκιτς και τους αθλητές Γιόσιπ Ζάγια και Ζάρκο Τσούριτς. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μάρκο Κόμπετις. Παραμένουν οι άλλοι δυο ξένοι, Μιλοβάνοβιτς, Κλάγιτς.

Φυσικά το "λουκέτο" φέρνει και μειώσεις σε συμβόλαια αθλητών για τους μήνες που δεν θα προπονούνται και δεν θα έχουν αγώνες αλλά και νέες περικοπές στο έμψυχο δυναμικό των τμημάτων.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα