Πελεκίδης: «Η ZRK είναι το φαβορί, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση»

Gazzetta team
Πελεκίδης: «Η ZRK είναι το φαβορί, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση»

bet365

Ο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης μιλώντας για την κλήρωση του EHF European Cup που θα βρει την ομάδα του κόντρα στην ZRK Bjelovar χαρακτήρισε την ομάδα της Κροατίας φαβορί, αλλά τόνισε πως οι «ασπρόμαυρες» θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.

Για την κλήρωση της Φάσης των «16» του EHF European Cup, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ Mateco κληρώθηκε με την ZRK Bjelovar, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr, ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης.

«Αποφύγαμε τα δύο μεγαθήρια, την Rocasa Gran Canaria και την Lokomotiva Zagreb, ήταν σίγουρα οι δύο πιο δυνατές ομάδες που θα μπορέσουμε να τύχουμε. Παρόλα αυτά πέσαμε με μία ομάδα από την Κροατία, μία σχολή του χάντμπολ επί της ουσίας, θα συλλέξουμε τις πληροφορίες μας για την συγκεκριμένη ομάδα και θα προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι πλεονέκτημα για εκείνους ότι έχουν παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια και θα συνεχίσουν να παίζουν, αφού το πρωτάθλημα τους δεν έχει διακοπεί. Είναι το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ότι μας αναλογεί, στόχος η πρόκριση».

 

Τελευταία Νέα