Μια ανάσα από την ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι» Τζηράς και Λέμος

Gazzetta team
Μια ανάσα από την ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι» Τζηράς και Λέμος

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζει κινήσεις που θα τις επιτρέψουν να "χτίσει" αυτοκρατορία στην Ελλάδα και να πάρει τίτλο στην Ευρώπη στο χάντμπολ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση δυο σπουδαίων παικτών που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η ομάδα της Αθήνας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20 θέλει να δυναμώσει και να μην έχει αντίπαλο στην Ελλάδα αλλά και να διεκδικήσει ξανά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο τα επόμενα χρόνια.

Όπως έχει διαρρεύσει η Ένωση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Τζηρά ο οποίος ήταν "βαρόμετρο" για τον Ολυμπιακό και βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα.

Το δρομολόγιο Πειραιάς-Αθήνα όπως δείχνουν τα πράγματα θα ακολουθήσει και ο Πάτρικ Λέμος με τον Βραζιλιάνο να έχει ήδη ανακοινώσει με δημοσίευση του στα social media το τέλος του από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ θυμίζουμε πως ανανέωσε έως το 2022 με τον προπονητή της Δημήτρη Δημητρούλια αλλά και με τον Ισπανό Χιμένεθ ενώ στην ομάδα θα μείνει και ο Φλορίδο.

Όπως τόνισε και ο Δημητρούλιας μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ η ομάδα τα επόμενα χρόνια θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών στο ελληνικό χάντμπολ.

 

Τελευταία Νέα