Διομήδης Άργους: «Η απόφαση της ΟΧΕ δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο σύλλογο μας»

Gazzetta team
Διομήδης Άργους: «Η απόφαση της ΟΧΕ δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο σύλλογο μας»

bet365

Ο Διομήδης εκφράζει με ανακοίνωση του τη δυσαρέσκεια του για την ματαίωση του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και κάνει λόγο για φιλοσοφία a la carte.

Την έντονη αντίδραση του Διομήδη Άργους προκάλεσε η απόφαση της ΟΧΕ να ακυρώσει το Κύπελλο Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών. Η ΟΧΕ αποφάσισε να αναδείξει πρωταθλητές σε άνδρες και γυναίκες αλλά στο Κύπελλο έβαλε ... παύλα.

Η ιστορική ομάδα του Άργους που είχε προκριθεί μαζί με την ΑΕΚ στον τελικό αντέδρασε με ανακοίνωση της στην οποία και αναφέρει πως η ΟΧΕ δεν δείχνει σεβασμό στο θεσμό (Κύπελλο) και στον Διομήδη ενώ τονίζει πως οι αποφάσεις είναι a la carte αφού η φιλοσοφία της είναι να μην βάζει παύλα στο πρωτάθλημα αλλά στο Κύπελλο.

Ο Διομήδης συγχαίρει και την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προτείνει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Άργους έχει κατακτήσει το Challenge Cup το 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πότε δεν κρύψαμε τα λόγια μας, δεν θα το κάνουμε και τώρα. Η απόφαση σας, αξιότιμοι σύμβουλοι της ΟΧΕ, για ματαίωση του Τελικού Κυπέλλου είναι επιεικώς απαράδεκτη και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο δεν ορίστηκε η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου το Σεπτέμβριο, από την στιγμή άλλωστε που υπάρχει δεδικασμένο (σ.σ. τελικός κυπέλλου του 2010).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση σας «Η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας ήταν και θα είναι κατά της «παύλας». Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει, για να σεβαστεί τον ιδρώτα αθλητών και προπονητών μέσα στα γήπεδα, όσο διεξήχθησαν αγώνες.»

Σας ερωτούμε λοιπόν: Η φιλοσοφία αυτή εφαρμόζεται a la carte, με άλλα λόγια στο θεσμό του κυπέλλου επιτρέπεται η παύλα ή μήπως ο ιδρώτας των δικών μας αθλητών και προπονητών δεν είναι άξιος σεβασμού?

Προφανώς ο Τελικός του Κυπέλλου αποτέλεσε την σύγχρονη «Ιφιγένεια»… Σε κάθε περίπτωση όμως, η σημερινή σας απόφαση δείχνει έλλειψη σεβασμού, τόσο απέναντι στο ίδιο τον θεσμό, όσο και απέναντι στο σύλλογο του Διομήδη, τον σύλλογο που έχει φέρει την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Ελληνικού Handball.

Έχετε το περιθώριο να διορθώσετε αυτή την ανορθογραφία έστω και τώρα. Πάρτε πίσω την απόφαση και ορίστε τον Τελικό τον Σεπτέμβρη. Αυτό αποτελεί απαίτηση όχι μόνο των ανθρώπων του Διομήδη αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του Άργους. Προτιμούμε να ηττηθούμε στο γήπεδο, παρά να μην δώσουμε καθόλου τη μάχη.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier, είμαστε βέβαιοι ότι η θέση μας για την διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο την βρίσκει απόλυτα σύμφωνη».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED