Κρίσιμη συνάντηση Ολυμπιακού με ΑΕΚ στην ΟΧΕ για το μέλλον του πρωταθλήματος

Κρίσιμη συνάντηση Ολυμπιακού με ΑΕΚ στην ΟΧΕ για το μέλλον του πρωταθλήματος

bet365

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα τοποθετηθούν για την συνέχιση ή όχι της Handball Premier και η ΟΧΕ θ' αποφασίσει την Τρίτη στη ΔΣ.

Λίγο πριν οδηγηθεί σε αδιέξοξο σχετικά με το μέλλον της Handball Premier η ΟΧΕ αποφάσισε να συναντηθεί τη Δευτέρα με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για ν' ακούσει τις απόψεις τους.

Οι δυο ομάδες έχουν δηλώσει πως είναι υπέρ της συνέχισης της Handball Premier αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει εάν αποφασιστεί πως δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Θα έχουμε παύλα ή πρωταθλητή. Στη βαθμολογία μετά από 20 αγώνες η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι 1οι με τους ίδιους βαθμούς. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει στον 1ο γύρο τον Ολυμπιακό αλλά ο αγώνας του 2ου γύρου δεν έχει διεξαχθεί.

Η ΟΧΕ έστειλε στην ΓΓΑ πλάνο με 5 τελικούς ΑΕΚ-Ολυμπιακός τον Ιούνιο το οποίο εξ' αρχής ήταν ανεφάρμοστο για πολλούς λόγους. Ο Ολυμπιακός με επιστολή του στην ΟΧΕ ξεκαθάρισε πως θέλει αγώνες έστω και αυτό με την ΑΕΚ για την κανονική περίοδο.

Ο αγώνας θα είναι στην έδρα της ΑΕΚ και η ομάδα της Αθήνας ακόμη και με ισοπαλία θα είναι πρωταθλήτρια. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν έχει τοποθετηθεί για τα "θέλω" της σε περίπτωση διακοπής.

Ο ΠΑΟΚ απο την άλλη με ανακοίνωση του καλεί την ΑΕΚ να αποφασίσει παύλα ενώ τόσο ο σύνδεσμος παικτών όσο και προπονητών θέλουν αγώνες και ανησυχούν ιδιαίτερα για το μέλλον του αθλήματος.

Η ΟΧΕ έχει δεσμευτεί ν' ακούσει όλες τις απόψεις και την Τρίτη στο ΔΣ το πιθανότερο είναι να πάρει την τελική της απόφαση η οποία θα είναι καθοριστική για το μέλλον του αθλήματος...

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα