ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η δικαιοσύνη «απουσιάζει» από τη χειροσφαίριση

Αντώνης Πατσούρας
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η δικαιοσύνη «απουσιάζει» από τη χειροσφαίριση

bet365

Συνεδριάζει την Δευτέρα το ΔΣ της ΟΧΕ για να συζητήσει την υπόθεση με την οχτάμηνη καθυστέρηση στην εκδίκαση των επεισοδίων στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Η δικαιοσύνη "απουσιάζει" από την ΟΧΕ και το άθλημα της χειροσφαίρισης.

Οχτώ μήνες μετά από τα επεισόδια στον 4ο τελικό της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και η αθλητική δικαστής της ΟΧΕ δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η υπόθεση με τα επεισόδια (είσοδος οπαδών και διακοπή αγώνα για λίγα λεπτά) έχει μπει στο αρχείο αλλά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η δικαστής δεν κάνει την δουλειά της.

Το θέμα βέβαια είναι εάν υπάρχουν προβλήματα γιατί δεν επεμβαίνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Δεν καταλαβαίνει ότι όλα αυτά "δυναμιτίζουν" το πρωτάθλημα και το κύπελλο;

Για το θέμα θα πάρει θέση και η ΟΧΕ. Το ΔΣ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα για να εξετάσει την υπόθεση της καθυστέρησης. Βέβαια η ΟΧΕ δεν είναι υπεύθυνη για την καθυστέρηση αλλά θα πρέπει να ενημερώσει αρμοδίως και να κινήσει τις διαδικασίες γιατί το άθλημα έχει κάνει βήματα προόδου και θα πρέπει να συνεχίσει σ' αυτό το δρόμο.

Η ισονομία και η δικαιοσύνη απαιτούνται για ένα "υγιές" πρωτάθλημα.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα