ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σκάνδαλο με τη δίκη που έχει καθυστερήσει 8 μήνες!

Αντώνης Πατσούρας
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σκάνδαλο με τη δίκη που έχει καθυστερήσει 8 μήνες!

bet365

Η αθλητικός δικαστής της ΟΧΕ οχτώ μήνες μετά από τον 4ο τελικό της Handball Premier δεν έχει εκδικάσει ακόμη την υπόθεση των επεισοδίων.

Το ημερολόγιο έγραφε 28 Μαϊου 2019. Η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στον 4ο τελικό της Handball Premier στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι θα διακοπεί λόγω επεισοδίων για αρκετά λεπτά και μετά από την επέμβαση των ΜΑΤ μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα συνεχιστεί και θα τελειώσει...

Όπως ήταν φυσικά η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία για την διακοπή αλλά σήμερα 18 Ιανουαρίου 2020 ακόμη δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση!

Είναι αλήθεια! Σε λίγες ημέρες (29/1) οι δυο ομάδες θα παίξουν ξανά στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά η δικαιοσύνη δεν έχει εκδικάσει καν την υπόθεση.

Πριν από λίγους μήνες άλλαξε η αθλητικός δικαστής της ΟΧΕ και ίσως ο φάκελος της υπόθεσης κάπου χάθηκε.... Αλήθεια ποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτή την καθυστέρηση;

Χάθηκε ο φάκελος; Φταίει η γραμματεία; Κανείς δεν δίνει απαντήσεις.

Όταν διεξήχθη το παιχνίδι είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα έχουμε ΝΔ. Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν ο Βασιλειάδης και σήμερα είναι ο Αυγενάκης.

Τότε έπαιζε ακόμη ο Αλέξης Αλβανός αλλά σήμερα είναι προπονητής. Πολλά άλλαξαν στη χώρα και στον αθλητισμό αλλά η υπόθεση δεν εκδικάστηκε και κανείς δεν εξηγεί το γιατί.

Γι' αυτό το σκάνδαλο δεν θα ενδιαφερθεί η ΟΧΕ; Δεν το γνωρίζει; Ο Υφυπουργός δεν έχει καμία ενημέρωση; Δεν είναι αυτό αλλοίωση πρωταθλήματος;

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα