ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ζαραβίνας: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι»

Ζαραβίνας: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι»

Ζαραβίνας: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Ζαραβίνα μετά από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μετά από 9 σερί νίκες γνώρισε την ήττα στη Handball Premier και μάλιστα μέσα στην έδρα του από την ΑΕΚ. 

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα στάθηκε στην έλλειψη καθαρού μυαλού και σημείωσε πως η ήττα έχει και πολλά θετικά. 

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για τη νίκη. Σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού ήταν πιο σταθερή. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Κάποιες φορές μας βγήκαν και κάποιες όχι, καθώς δεν είχαμε το καθαρό μυαλό από το πολύ θέλω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια που κάνανε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι το πρώτο από τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουν οι δυο ομάδες. Από αυτό το παιχνίδι χάσαμε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο και ότι κάναμε και τις προηγούμενες φορές θα κάνουμε και τώρα. Θα συνεχίσουμε, θα δούμε τα λάθη μας και τα σωστά μας, κάποια θα κρατήσουμε, κάποια θα αλλάξουμε και θα συνεχίσουμε στην πορεία που έχει χαράξει η ομάδα στα τελευταία δυο χρόνια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και ακόμα μια φορά ήταν δίπλα μας. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και στην συνέχεια», είπε ο έμπειρος κόουτς.