ΠΑΟΚ: Ανησυχία με Πετρίδη, φόβοι για ρήξη χιαστού

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανησυχία με Πετρίδη, φόβοι για ρήξη χιαστού

bet365

Άσχημα μαντάτα επιφύλασσε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Θοδωρής Πετρίδης αποχώρησε τραυματίας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι.

Το χειρότερο νέο έμαθε ο ΠΑΟΚ και Θοδωρής Πετρίδης, με τον πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του πόδι, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος πολύπειρος παίκτης υποχρεώθηκε να γίνει αλλαγή στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου μετά από άσχημη πτώση και κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια του κλειστού της Νεάπολης.

Εκεί, ο γιατρός της ομάδας διαπίστωσε το μέγεθος του τραυματισμού με την αρχική εκτίμηση να κάνει λόγο για ρήξη χιαστού, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ενεργό δράση, κατά πάσα πιθανότητα χάνοντας και το υπόλοιπο της σεζόν.

Σημειώνεται ότι ο Πετρίδης θα υποβληθεί την Πέμπτη σε μαγνητική τομογραφία για να εξετασθεί με κάθε βεβαιότητα η σοβαρότητα του τραυματισμού του και άπαντες στον ΠΑΟΚ κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» ελπίζοντας ότι ο έμπειρος παίκτης θα αποφύγει τα χειρότερα.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα