Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για ανατροπή-πρόκριση στο χάντμπολ

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για ανατροπή-πρόκριση στο χάντμπολ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για ανατροπή-πρόκριση στο χάντμπολ

bet365

Έτοιμος για τον επαναληπτικό με την Τιμισοάρα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/10) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» είναι ο Ολυμπιακός.

Στη ρεβάνς της ήττας με 31-29 στη Ρουμανία ο Θρύλος χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά με οποιοδήποτε σκορ ή με δύο γκολ διαφορά, δεχόμενος όμως λιγότερα από 29 γκολ (μέχρι 30-28) αφού μετράνε τα εκτός έδρας γκολ ενώ σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού και ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν και στην υποστήριξη των οπαδών τους που αναμένεται να βρεθούν στο Ρέντη, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του EHF Cup.

*Στην αναμέτρηση με την Τιμισοάρα ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

*Tα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη.

Ζαραβίνας: «Πρέπει να έρθει ο κόσμος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Πρέπει να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να μπορέσει να προκριθεί και να συνεχίσει να είναι σε ευρωπαϊκή πορεία. Αυτή η προσπάθεια σίγουρα περνάει μέσα από την παρουσία του κόσμου και τη βοήθειά του».

Τζηράς: «Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζηράς ανέφερε: «Είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν έως τώρα. Περιμένουμε με τη στήριξη του κόσμου να πετύχουμε άλλη μια πρόκριση. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αυριανό αγώνα. Έχουμε εστιάσει στα λάθη που κάναμε ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα στη Ρουμανία και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια της ρεβάνς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα