Ο Ταϊγανίδης πανηγύρισε το μετάλλιο του Μιχαλεντζάκη σαν δικό του

Gazzetta team
Ο Ταϊγανίδης πανηγύρισε το μετάλλιο του Μιχαλεντζάκη σαν δικό του

bet365

Η τελετή απονομής έχει ολοκληρωθεί. Ο 17χρονος Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι χρυσός Παραολυμπιονίκης και οι πανηγυρισμοί στο χώρο πίσω από την μικτή ζώνη έχουν ξεκινήσει.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης βρίσκεται εκεί. Ο κάτοχος των 11 μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Σαν να ήταν δικό του αυτό το μετάλλιο. Ο πρωταθλητής της Μεγαλονήσου, γνωρίζει πολύ καλά, ότι η κολύμβηση άξιζε ένα μετάλλιο σε αυτούς τους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες και η κατάκτηση του χρυσού από τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη τον ανέβασε στον... έβδομο ουρανό.

«Είναι ένα σπουδαίο μετάλλιο, από έναν σπουδαίο αθλητή με τεράστιο μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο και σε όλη την ομάδα που βρίσκεται δίπλα του», πρόλαβε να πει, πριν αγκαλιάσει συγκινημένος τον... πιτσιρικά της ελληνικής αποστολής.

Μαθήματα αθλητικής παιδείας από έναν μεγάλο κολυμβητή, που για λεπτομέρειες έχασε το μετάλλιο στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες, σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής κολύμβησης. Ένα ταλέντο που αναγνώρισε στις δηλώσεις του στο Πρακτορείο Sport την πολύτιμη βοήθεια που είχε από τον Αντώνη Τσαπατάκη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στα Χανιά. Ο τελευταίος, που επίσης έχασε το μετάλλιο για... μισή χεριά, βρισκόταν στο χώρο του κολυμβητηρίου την ώρα που εξελισσόταν η κούρσα και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του μεταλλίου. Του χρυσού μετλαλίου στην ιστορική κούρσα των 100μ. πεταλούδα κατηγορίας S9.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Τελευταία Νέα