Παγκόσμιος Εξακουστίδης στην Κίνα! (vid&pics)

Παγκόσμιος Εξακουστίδης στην Κίνα! (vid&pics)

bet365

Ο Σταύρος Εξακουστίδης έκανε περήφανη την Ελλάδα για ακόμη μια φορά, νικώντας τον Deng Zeqi με τεχνικό νoκ άουτ. Τι δήλωσε στο gazzetta.gr ο Έλληνας πρωταθλητής.

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε γράψει ότι ο «τυφώνας», Σταύρος Εξακουστίδης, είναι έτοιμος να χτυπήσει την Κίνα. Ε, τελικά όχι μόνο χτύπησε αλλά νίκησε θριάμβευσε κιόλας!

Απέναντι στον Deng Zeqi ο «Nirvana» ήταν... ασυγκράτητος. Άφησε το ταλέντο και τη δύναμη να βγουν από μέσα του και στον τρίτο γύρω κατάφερε και.. έστειλε τον αντίπαλό του στη γωνία του κουτσαίνοντας. Και πως να προχωρήσει, άλλωστε; Τα... σφυριά του Εξακουστίδη ήταν για άλλη μια φορά... αμείλικτα.

Μετά την Ρουμανία κι η Κίνα... προσκύνησε τον αθλητή από τον Κορυδαλλό. Μετά το Superkombat κι οι πύλες του Glory of Heroes άνοιξαν για τον Σταύρο. Και μάλλον στο κλείσιμό τους θα τον έχουν μέσα!

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το νέο του θρίαμβο είπε στο gazzetta.gr από τη μακρινή Κίνα:

«Νομίζω πως ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας που έχω δώσει μέχρι στιγμής και όχι λόγω του αντιπάλου. Παρόλο που που αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στα 63 κιλά στην Κίνα, έχει συμβόλαιο με το WLF και είναι σε όλες της αφίσες της διοργάνωσης παρέα με τον αδερφό του Πετροσιάν και άλλα μεγάλα ονόματα. Πολύ απλά την προσπάθειά μου έκανε πιο δύσκολη το γεγονός ότι ήμουν πολλά χιλιόμετρα μακριά από την χώρα μου.

Ωστόσο, ένιωθα όλη την θετική ενέργεια όλων αυτών που πιστεύουν σε εμένα και ήξεραν ότι θα νικήσω. Ένιωθα όλη τη δύναμη των ανθρώπων που περίμεναν και είχαν την αγωνία μέχρι να βγω και να παίξω. Σας ευχαριστώ όλους και σας αγαπώ! Αυτή η νίκη είναι ξεχωριστή για μένα και την αφιερώνω στο γιόκα μου και στη γυναίκα μου, που τους έχω αφήσει εδώ και μια εβδομάδα και μετά σε όλους εσάς ξεχωριστά».

 

Τελευταία Νέα