Βόγλης και Σταυρουλάκης προηγούνται σε υπερπήδηση και ντρεσάζ

Gazzetta team
Βόγλης και Σταυρουλάκης προηγούνται σε υπερπήδηση και ντρεσάζ

bet365

Με κανονικούς ρυθμούς παρά τη ζέστη συνεχίζεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το Πρωτάθλημα Ιππασίας 2016 «Εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη».

Στην υπερπήδηση εμποδίων, μετά τους τρεις πρώτους γύρους στην κατηγορία Ενηλίκων προηγείται ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briqeudale με 1,70 βαθμούς, στην κατηγορία Νέων Ιππέων η Κατερίνα Λασκαρίδη και η Charlotte με 2,59 βαθμούς, στην κατηγορία Εφήβων η Σελήνη Ποππ με την Arabella με 5,99 βαθμούς και στην κατηγορία Αμαζόνων η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Calysta με 2,39 βαθμούς.

Στην κατηγορία νέων ίππων νικητές αναδείχθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο Πάρις Κουτσογιάννης με τον Joli Coeur με 0 βαθμούς στους τρεις γύρους και ακολούθησε στην 2η και 3η θέση ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Forever και την Fay G με 4 βαθμούς.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία στην κατηγορία ενηλίκων μετά τα αγωνίσματα Δα και Δβ εξακολουθεί να προηγείται ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με ποσοστό 65,44%. Στην κατηγορία Εφήβων μετά τα αγωνίσματα Γ4 και Γ5 πρώτη είναι η Ελένη Ρέτσου με την Fairytale με ποσοστό 64,32 και στην κατηγορία παίδων στην 1η θέση μετά τα αγωνίσματα Α3 και Α4 είναι η Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley με ποσοστό 66,35.

Η τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος θα αρχίσει αύριο στις 10.00 και για τα δύο αθλήματα και θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων.

 

Τελευταία Νέα