Καμπ της ΑΕΚ για μικρά παιδιά

Gazzetta team
Καμπ της ΑΕΚ για μικρά παιδιά

bet365

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από 6 έως 15 χρόνων να περάσουν δημιουργικά το καλοκαίρι συμμετέχοντας στο Summer Camp που διοργανώνει στο Ranch (Σοφικό Κορινθίας).
Το Summer Camp της ΑΕΚ είναι για βόλεϊ, χάντμπολ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο σάλας. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από 6 έως 15 χρόνων να περάσουν δημιουργικά το καλοκαίρι συμμετέχοντας στο Summer Camp που διοργανώνει στο Ranch (Σοφικό Κορινθίας) από τις 20/6 έως 27/6.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του σωματείου στο τηλέφωνο 210-2584582 ή στο www.aek.gr (σ.σ, κόστος συμμετοχής 256 ευρώ για την συνολική διαμονή). Υπεύθυνοι προπονητές της ΑΕΚ θα είναι οι Χάρης Σκουτελάκος, Ράνια Καραγιάννη, Βαγγέλης Τσεπελής.
Το Summer Camp δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το αγαπημένο του άθλημα, να παίξουν και να γνωρίσουν από κοντά προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. Το πρόγραμμα επιδοτείται και από τον ΟΑΕΔ για παιδιά με γονείς άνεργους ή χαμηλόμισθους. Δικαιούχοι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι όλοι οι γονείς με παιδιά γεννημένα από 1-1-2000 έως 14-6-2010 και δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα.
 

Τελευταία Νέα