1ο MaskaRun. Ενας πρωτότυπος αγώνας δρόμου στον Ορχομενό

Gazzetta team
1ο MaskaRun. Ενας πρωτότυπος αγώνας δρόμου στον Ορχομενό

bet365

Σάρκα και οστά παίρνει η ιδέα για την διεξαγωγή αγώνα δρόμου-περιπάτου με στόχο την τόνωση και την προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων με την επωνυμία MaskaRun.

Την ιδέα συνέλαβε επεξεργάστηκε και πρότεινε ο Μπάμπης Ζαννιάς την οποία αγκάλιασε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Ετσι λοιπόν ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 έναν «Πρωτότυπο» αγώνα δρόμου – περιπάτου, το 1ο MaskaRun με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα σας!

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και θα διαθέσουν 200 μπλουζάκια, μάσκες και μετάλλια τα οποία θα σας περιμένουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και άλλες εκπλήξεις!!!

Με σκεπτικό την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, η εκκίνηση του 1ου MaskaRun θα δοθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11:00 πμ από την πλατεία της Σκριπούς και ο τερματισμός στην στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου)

Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε στα τηλέφωνα: 6974102671 (Ηλιάνα) και 6973612798 (Κατερίνα), στο FB με μήνυμα στη σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού καθώς και mail στο [email protected]
Απαραίτητα στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης και Τηλέφωνο.

Η διαδρομή

Καθορίστηκε η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς στο 1ο MaskaRun που γίνεται στην πόλη του Ορχομενού μια εβδομάδα πριν την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων με στόχο την προβολή, την προσέλκυση αλλά και την συμμετοχή επισκεπτών στο παραδοσιακό Καρναβάλι Ορχομενού.

Η απόσταση είναι 2.100μ ασφαλτοστρωμένη και μπορούν να πάρουν μέρος από παιδιά της 4ης Δημοτικού και πάνω.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου οι δρομείς θα μπουν στην εκκίνηση στις 11:00 στην πλατεία της Σκριπούς επί της οδού Μινύου με φορά προς την εκκλησία της Παναγίας και στην πρώτη διασταύρωση στροφή δεξιά επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (κεντρικός δρόμος πόλης).

Οι δρομείς συνεχίζουν στον κεντρικό δρόμο, περνούν 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημαρχείο, δεξιά προς το Αστυνομικό Τμήμα, περνούν μπροστά από τον Άγιο Λουκά, συνεχίζουν στον κεντρικό και φτάνουν ως την είσοδο της πόλης στο «στρογγυλό» (συνοικία Ψυρρή) φέρνουν γύρω το στρογγυλό και βγαίνουν δεξιά στην οδό Σωκράτους (παλιό γυμνάσιο).

Στο «τέλος» της οδού Σωκράτους αριστερά, στη συνέχει α ακολουθούμε την ευθεία, συναντάμε την οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη (φούρνος Μπρίκα) και δεξιά, συνεχίζουμε στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη ως το δημοτικό πάρκινγκ με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου) όπου και ο τερματισμός.

Ήδη οι συμμετοχές είναι αρκετές το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε τα 200 μπλουζάκια, τα μετάλλια και οι μάσκες που θα δοθούν στην εκκίνηση (ή μια μέρα πριν, θα υπάρξει ενημέρωση) με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

Επίσης διευκρινίζεται, μετά από πολλά ερωτήματα προς τους διοργανωτές, σχετικά με την εμφάνιση τους στο 1ο MaskaRun Ορχομενού, μπορούν να είναι γενικότερα μασκαρεμένοι (με αποκριάτικες στολές, βάψιμο προσώπου, κλπ) πράγμα που είναι και επιδίωξη ώστε να γίνει ακόμη πιο όμορφο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα