Ο Ερασιτέχνης ευχαριστεί ΠΑΕ και κόσμο του «τριφυλλιού»

Ο Ερασιτέχνης ευχαριστεί ΠΑΕ και κόσμο του «τριφυλλιού»

bet365

Με μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαριστεί την ΠΑΕ και τον κόσμο για την φιλοξενία και την αποθέωση των τμημάτων Πάλης, Μπέιζμπολ, Σκοποβολής και Καταδύσεων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή στην Λεωφόρο η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Και ήταν γιορτινή όχι μόνο γιατί η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατέκτησε την πρωτιά στα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν, αλλά και γιατί αθλητές τμημάτων του Ερασιτέχνη, είχαν την ευκαιρία να αποθεωθούν από τον κόσμο για τα πρωταθλήματα που κατέκτησαν.

Ήταν μια εξαιρετική κίνηση με την οποία τιμήθηκαν οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τις οικονομικές απολαβές άλλων αθλημάτων, κατακτούν τίτλους για τον Παναθηναϊκό. Ο Ερασιτέχνης του «τριφυλλιού» με μήνυμά του στο Facebook ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο, όσο και την ΠΑΕ, για τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Αναλυτικά το μήνυμα έχει ως εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε χθες στη Λεωφόρο και έδειξε την αγάπη του στις πρωταθλήτριες ομάδες Πάλης, Μπέιζμπολ, Σκοποβολής και Καταδύσεων για το 2015, όπως και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη φιλοξενία!

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και Αδιαίρετος!

Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος!!!».

 

Τελευταία Νέα