Ημερίδα στην Χαλκίδα κατά του bullying

Gazzetta team
Ημερίδα στην Χαλκίδα κατά του bullying

bet365

Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας στο πλαίσιο του τεράστιου κοινωνικού προβλήματος του bullying, διοργάνωσε στην Χαλκίδα ημερίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα».

Με το πρόβλημα του bullying να βρίσκεται στην επικαιρότητα το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας εντείνει τις προσπάθειες και τις δράσεις του στην κατεύθυνση δημιουργίας μίας κουλτούρας ειρηνικής και αρμονικής συνύπαρξης, ειδικότερα μεταξύ της νέας γενιάς.

Στο πλαίσιο των συνεργειών του με την Ελληνική Περιφέρεια, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκίδας, τον αθλητικό σύλλογο Ειρήνη Χαλκίδας, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, διοργάνωσε ημερίδα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα». Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια με την βοήθεια των Ελλήνων Ολυμπιονικών τα παιδιά συνειδητοποίησαν την αξία της ομαδικής προσπάθειας, ενώ έγιναν κοινωνοί των ιδανικών του Ολυμπισμού, της σημασίας του διαλόγου και της ανάγκης καταπολέμησης κάθε μορφής ρατσισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του ΔΚΟΕ, Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, η Υποδιευθύντρια, κα Ντόρα Πάλλη, εκ μέρους του δήμου Χαλκίδας η Ελένη Μιτζιφίρη Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας επιτροπής Παιδείας.

Οι Ολυμπιονίκες Ειρήνη Αινδηλή (ρυθμική γυμναστική), Έυα Χριστοδούλου (ρυθμική γυμναστική), Βασίλης Πολύμερος (κωπηλασία), Χρύσα Μπισκιτζή (κωπηλασία), Βούλα Κοζομπόλη (πόλο), Βούλα Ζυγούρη (πάλη), Μαρία Βρυώνη (πάλη), Μαρία Καραγγιανοπούλου (τζούντο). Και οι αθλητές μέλη εθνικών ομάδων Γεώργιος Λέων, παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, Παναγίωτης Ανδρεασάκης (καράτε), Κιαπέκος Θοδωρής (κωπηλασία), Αθανάσιος Γράψας(τζούντο), Σπύρος Κόττα (τζούντο) έδειξαν τα αθλήματα τους στους μικρούς μαθητές

Διακόσιοι ογδόντα εννέα (289) μαθητές της Δ, Ε και ΣΤ τάξης των Δημοτικών σχολείων της Χαλκίδας - 1 ειδικό Χαλκίδας το 18, 19, 21 Δημοτικό Αγίου Νικολάου συμμετείχαν σε διαδραστικά, βιωματικά παιχνίδια καθώς και σε αθλητικά δρώμενα υπό την καθοδήγηση στελεχών του ΔΚΟΕ και των Ελλήνων Ολυμπιονικών καθώς και εθελοντριών.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED