«Ερυθρόλευκα»... τοπ μόντελ! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκα»... τοπ μόντελ! (pics & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να επιδείξει μόνο ταλέντο και σημαντικές διακρίσεις αλλά και τοπ ομορφιά. Δείτε μέσω του Gazzetta.gr ορισμένες αιθέριες υπάρξεις «ερυθρόλευκων» τμημάτων.

Ιβάνα Νέσοβιτς: Η πανέμορφη Σέρβα παίζει ως διαγώνιος στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. H μεταγραφή της λόγω αξίας και ομορφιάς έκανε τον γύρο της... Ευρώπης. To Gazzetta.gr έχει ήδη κάνει ένα σχετικό φωτογραφικό αφιέρωμα στην ύψους 1.90 μέτρων Ιβάνα Νέσοβιτς, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: Γεννημένη στις 10 Απριλίου 1993 στην Λεμεσό της Κύπρου η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Volleyleague στην θέση της ακραίας. Έχει ύψος 1.84 μέτρα και εκτός από το ότι είναι εκ των βασικών στελεχών της ομάδα ξεχωρίζει για την σωματοδομή και την ομορφιά της.

* Η φωτό είναι από το κυπριακό ΜΜΕ philenews.com.

Κατερίνα Γιώτα: Ακόμα μία αιθέρια ύπαρξη από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που κατά καιρούς με τις φωτογραφίσεις της έχει δείξει πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από επαγγελματίες μοντέλα. Το 2012 είχε ψηφιστεί ως η 2η πιο όμορφη αθλήτρια στον χώρο, από τους αναγνώστες του Greekvolley.com. Είναι γεννημένη το 1990, έχει ύψος 1.86 μέτρων και παίζει ως κεντρική.

Εύα Χαντάβα: Η Εύα ή Ευαγγελία Χαντάβα γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1990 στην Κοζάνη και μεγάλωσε στο χωριό Κοσμάτι Γρεβενών. Με ύψος 1.88 μέτρα έλεγε μικρή πως ήθελε πολύ να γίνει γυμνάστρια αλλά κατέληξε βολεϊμπολίστρια. Στον Ολυμπιακό έπαιξε για δύο χρόνια (από το 2009 έως το 2011) πετυχαίνοντας διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Σοφία Κοσμά: Έχει γεννηθεί στις 15 Νοεμβρίου του 1993 με ύψος 1,80 μέτρα και μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το τένις. Εκτός από το βόλεϊ καταπιάστηκε και με το μπιτς βόλεϊ. Στον Ολυμπιακό αγωνίζεται ως ακραία.

Αλεξάνδρα Ασημάκη: Είναι από τις πλέον εξέχουσες αθλήτριες πόλο, έχοντας παγκόσμιους τίτλους με την Εθνική Ελλάδας, πολύ σημαντικές ατομικές διακρίσεις αλλά και μεγάλες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο. Φοράει το σκουφάκι του Ολυμπιακού από το 2014. Παίζει στην θέση του φουνταριστού και είναι γεννημένη το 1988.

Άλκηστη Αβραμίδου: Ακόμα ένα στέλεχος του τμήματος πόλο του Ολυμπιακού με ιδιαίτερη ομορφιά αλλά και μεγάλο ταλέντο και δεξιότητες. Γεννήθηκε το 1988, είναι από το 2007 στον Ολυμπιακό, προσφέροντας τα μέγιστα και ενώ παίζει ως περιφερειακή.

Μιρέλα Μανιάνι: Η Μανιάνι έχει να επιδείξει πολύ μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της ως ακοντίστρια. Τόσο σε διεθνείς διοργανώσεις όσο και σε Ολυμπιάδες, όπου κατέκτησε μετάλλια. Γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1976 και αγωνίστηκε με τα εθνικά χρώματα, έχοντας πάρει πριν ελληνική υπηκοότητα. Φόρεσε και την φανέλα του Ολυμπιακού. ​

Ανδριάννα Φέρρα: Πρόκειται για μία αρκετά πετυχημένη αθλήτρια στίβου με ρεκόρ, ατομικές επιδόσεις και ουκ ολίγα μετάλλια. Ανήκει στο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού, έχοντας πλέον ως αγώνισμα τα 100 μέτρα. Είναι γεννημένη το 1988.

Βάσω Βουγιούκα: Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, έχοντας δυναμώσει για τα καλά το τμήμα του. Έχει γεννηθεί το 1986 και έχει σημαντικούς τίτλους στην πολύχρονη πορεία της στον χώρο, καθώς έχει πάρει μετάλλια σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα