Κυριακοπούλου: «Να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κυριακοπούλου: «Να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

bet365

Με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας να αποτελεί τη μέγιστη πρόκληση για την Νικόλ Κυριακοπούλου, η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει προγραμματίσει να μετάσχει σε μία σειρά από σπουδαία μίτινγκ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ αναμένεται να ξεκινήσει τη σεζόν στις 10 Ιανουαρίου στην πόλη Κλερμόν- Φεράν της Γαλλίας, ενώ θα αγωνιστεί στις 24 του ίδιου μήνα επίσης στη Γαλλία, στη διοργάνωση που θα γίνει στο Ρουέν.

«Είμαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσω το αγωνιστικό πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου. Θέλω να κάνω αρκετούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα βρεθώ στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του κορυφαίου αγώνα της σεζόν, που είναι το Ευρωπαϊκό», είπε η Κυριακοπούλου, που συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της. «Βρισκόμαστε στον βασικό όγκο δουλειάς με διπλές προπονήσεις». Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,72 μ. από το μίτινγκ, που έγινε πέρυσι στη Στοκχόλμη, αναμένεται να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Πράγας.

 

Τελευταία Νέα