Νέος προπονητής ο Παμβουξόγλου

Gazzetta team
Νέος προπονητής ο Παμβουξόγλου

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Παμβουξόγλου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τμήματος τοξοβολίας ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση: «Το τμήμα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Αλέξανδρο Παμβουξόγλου.

Ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου ξεκίνησε την τοξοβολία το 1993 και ως αθλητής μέχρι το 2000 κατέρριψε 9 και ισοφάρισε 2 πανελλήνια ρεκόρ. Ως φοιτητής της γυμναστικής ακαδημίας ασχολήθηκε με την αθλητική απόδοση, τους τραυματισμούς και τη μηχανική της κίνησης. Ως προπονητής το 2007 εισήγαγε ένα νέο σύστημα προπόνησης τοξοβολίας και γυμναστικής με βάρη. Την περίοδο 2008-2012 έκανε μετεκπαίδευση στην Κορέα για την μεγιστοποίηση της απόδοσης στην τοξοβολία σε ολυμπιακές εθνικές ομάδες. Από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει προπονήσει περισσότερους από 10 πρωταθλητές Ελλάδος (ολυμπιακό και σύνθετο τόξο), δυο Ευρωπαϊκούς και 2 παγκόσμιους κυπελλούχους.

Ο νέος προπονητής αναλαμβάνει τις ακαδημίες Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς και τις αγωνιστικές ομάδες Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου».

 

Τελευταία Νέα