Παραλίγο τραγωδία στον Άγιο Κοσμά

Gazzetta team
Παραλίγο τραγωδία στον Άγιο Κοσμά

bet365

Οι άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι αθλητές κάνουν προπονήσεις, λίγο έλειψε να κοστίσουν τη ζωή σε έναν καταδύτη μας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Τα προβλήματα είναι γνωστά, οι υποσχέσεις και τα σχέδια μένουν στη θεωρία, στην πράξη όμως κάθε φορά που ένας αθλητής προσπαθεί να γυμναστεί το κάνει με κίνδυνο τη ζωή του.

Αυτό συνέβη και στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, με τον Μιχάλη Φαφαλή, ο οποίος προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου, να επιχειρεί βουτιά από βατήρα που κόπηκε στα δύο, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς όχι σοβαρά. Όπως διαγνώστηκε, υπέστη θλάση στη μέση.

Φυρίγος: «Ντρέπομαι»

Έξαλλος ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος καταφέρθηκε εναντίον της πολιτείας αναφέροντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ντρέπομαι ειλικρινά για την αδιαφορία και την αμέλεια από την πλευρά της πολιτείας. Προετοιμαζόμαστε με ένα σανίδι στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά, το δεύτερο που είχε απομείνει έσπασε πριν από λίγο και η κατάσταση είναι τραγική. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι παιχνίδι. Κινδυνεύει η ζωή των αθλητών», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι συναντήσεις μου με τον Υπουργό, κ. Ανδριανό, φάνηκε ότι του ήταν αδιάφορες και ενώ έδωσε υποσχέσεις ότι θα μπορέσουμε να προπονούμαστε σε έστω τις στοιχειώδεις συνθήκες που θα μας διασφαλίζουν τη διαβίωση μας. Τέσσερις αθλητές μου προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, μιας και οι υπόλοιπες διοργανώσεις ματαιώθηκαν και έχουμε τέτοιου είδους περιστατικά που μας κόβουν ακόμη περισσότερο τα φτερά και μας κάνουν να φοβόμαστε για την ίδια μας τη ζωή. Προκαλώ τους ανθρώπους του κ.Ανδριανού, οποιαδήποτε τεχνική επιτροπή να έρθουν στον Αγ. Κοσμά να δουν κάτω υπο ποιες τραγικές συνθήκες κάνουμε την προετοιμασία μας».

 

Τελευταία Νέα