Ελλάδα - Σκόπια 22-30

Ελλάδα - Σκόπια 22-30

Gazzetta team
Ελλάδα - Σκόπια 22-30

bet365

Η Εθνική χάντμπολ των νέων έκαναν την υπέρβαση κόντρα στην Ισλανδία, η ήττα (30-22) όμως από τα Σκόπια την έθεσε εκτός της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικούσε την παρουσία του στη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. Ωστόσο και αυτή τη φορά θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο Ευρωπαϊκό. Στον δεύτερο αγώνα της για τον 7ο προκριματικό όμιλο που διεξάγεται στα Σκόπια η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση και της διοργανώτριας, η οποία με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κρατά την τύχη στα χέρια της σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα τελικά της Αυστρίας.

Ακόμη και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, νίκη δηλαδή για την Εθνική μας κόντρα στην Ιταλία και ήττα των Σκοπίων από την Ισλανδία, η διαφορά των 8 τερμάτων δεν αφήνει στο γαλανόλευκο στρατόπεδο να ελπίζει.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν. Σίγουρα αν είχαμε καθαρό μυαλό και περισσότερη υπομονή θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ. Αλλάξαμε άμυνες, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την πορεία του ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Η Εθνική δίνει την Κυριακή (6/4, 17:00) τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Ιταλία.

ΕΛΛΑΔΑ- ΠΓΔΜ 22-30 (11-16 ημιχρ.)
ΕΛΛΑΔΑ (Στέλιος Σεϊρεκίδης):
Δομπρής 5, Κρεμαστιώτης 4, Σεϊρεκίδης 4, Ιωάννου 3, Μπάγιος 3, Μυλωνάς 2, Αραπακόπουλος 1, Καφαντάρης 1, Μπουκοβίνας, Χατζηβακαλέλης, Χερουβείμ, Δέσπος, Κεδέρης, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Ζλατάνος.
Διαιτητές: Γιόβιτς- Αρναούτοβιτς, δίλεπτα: 5-5, πέναλτι: 3/3-3/6.

Η Βαθμολογία (σε 2 ματς)
1. ΠΓΔΜ 4
2. Ελλάδα 2
3. Ισλανδία 2
4. Ιταλία 0

 

Τελευταία Νέα