Ηλιάδης: «Σε ένα μήνα έτοιμος»

Gazzetta team
Ηλιάδης: «Σε ένα μήνα έτοιμος»

bet365

Ο Ηλιάδης Ηλιάδης βρέθηκε στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης λίγες ημέρες μετά την επέμβαση στο μηνίσκο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών στο διεθνές τουρνουά τζούντο U21 «Ηλιάδης Καπ».

Με πατερίτσες, αλλά ευδιάθετος, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου εμφανίστηκε ανυπόμονος για την επιστροφή του στο τατάμι, κάτι που θα γίνει σε ένα περίπου μήνα, όπως τόνισε ο ίδιος. «Για αγώνες θα είμαι έτοιμος μέσα στο επόμενο δίμηνο», τόνισε σχετικά.

«Αύριο θα επισκεφθώ τον γιατρό για να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις σχετικά με τις φυσιοθεραπείες και τις ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης που θα μου επιτρέψουν το συντομότερο δυνατόν να επανέλθω. Μόλις χθες έκανα την πρώτη μου φυσικοθεραπεία. Αισθάνθηκα δυνατός και χαρούμενος που ξεπέρασα κι αυτήν την χειρουργική επέμβαση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα, είναι ο γιός μου, ο Ηρακλής, που με πιέζει να παλέψουμε (γέλια). Στόχοι μου είναι η διάκριση στα επόμενα γκραν πρι και φυσικά η μεγάλη μου επιδίωξη είναι το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας», ήταν τα λόγια του.

Τον Ηλιάδη συνόδευσαν οι Αλέξης Ντανατσίδης και Γιώργος Αζωίδης που λόγω ηλικίας δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά. Ο τελευταίος βγήκε δυνατός από την πρόσφατη επέμβαση στη βουβωνική χώρα και πλέον ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας. «Έχω ξεκινήσει ήδη τρέξιμο, ώστε να κερδίσω το χαμένο χρόνο από την χειρουργική επέμβαση. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για να ταξιδέψω στη Γαλλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στους Νέους.

 

Τελευταία Νέα