Νίκησαν τους West Side και ζουν για την Λεωφόρο...

Gazzetta team
Νίκησαν τους West Side και ζουν για την Λεωφόρο...

bet365

Με το μυαλό να βρίσκεται στις 23 Φεβρουαρίου ημέρα που θα φιλοξενήσουν τους Attica Springbocks, οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ράγκμπι επικράτησαν της ομάδας West Side με το επιβλητικό 91-6.

Ουσιαστικός και αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, επικράτησε 6 – 91 στο γήπεδο χωράφα, κερδίζοντας την ομάδα West Side Περιστερίου. Η ομάδα, από τα πρώτα λεπτά, πέτυχε το πρώτο try και συνέχισε να σκοράρει, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ήταν εκεί. Αξιοσημείωτο είναι πως στο πρώτο ημίχρονο,ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά 52 – 6, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ένα σερί 39 – 0!

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τσατσαρώνης, έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και νέοι παίχτες σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους, δείχνοντας έτσι την ποιότητα που υπάρχει στο ροστερ και το βάθος της ομάδας. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι της ομάδας του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε δυνατά παρόλο το αποτέλεσμα, ενώ είναι ενθουσιασμένος για την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουν τους Attica Springbocks στο γήπεδο της Λεωφόρου, στις 23 Φεβρουάριου μετά τον αγώνα του ποδοσφαίρου με τον Εργοτέλη, σε μια ιστορική, μέρα γιορτή για το ελληνικό ράγκμπι. Τέλος ευχαρίστησε τους οπαδούς του Τριφυλλιού για την στήριξη και παρουσία τους στο παιχνίδι, ενώ μετά ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες μεταξύ των φιλάθλων και των παιχτών!

Σκόρερ του Περιστερίου ήταν ο Nathanael Courcelle με δυο πέναλτι κικς, ενώ για τον Παναθηναϊκό οι Βαγγέλης Νάστας, Κωνσταντίνος Ραφτόπουλος, Πάνος Μαρμαράς, Άγγελος Γεωργαντής, Μάκης Συρανίδης, Γιάννης Ρίζος, Μανώλης Φουργιαλάκης, Σωτήρης Μαυρέας, Ντάνος Χαραλάμπους, Δημήτρης Καραμπάτσος.

 

Τελευταία Νέα