Αργοστόλι-Παλαιό Φάληρο 5-5

Gazzetta team
Αργοστόλι-Παλαιό Φάληρο 5-5

bet365

Θετικά μπήκε το νέο έτος για το Αργοστόλι, που πήρε μόλις τον δεύτερό του βαθμό στο πρωτάθλημα, μετά το τελικό 5-5 με το Παλαιό Φάληρο, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

«Αυλαία» στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών και οι νησιώτες «τσίμπησαν» βαθμό από το Φάληρο, που θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο έχασε βαθμούς στη Βουλιαγμένη.

Οι δύο ομάδες φρόντισαν να γίνει ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι, με κλειστές άμυνες όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες. Οι Κεφαλλονίτες προηγήθηκαν στις αρχές της 3ης περιόδου με 5-4, στο μοναδικό τέρμα που μπήκε στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Ξενάκη στη συνέχεια να ισοφαρίζει για το Φάληρο, 5:50 πριν λήξη του αγώνα.

Ούτε αυτή τη φορά έλλειψε η ένταση, καθώς στο 1.45 πριν από το τέλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Αργοστολίου Θόδωρος Ανδρεάκος για έντονη διαμαρτυρία. Στο 1.32 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και αντικατάσταση, για τον ίδιο λόγο ο Μπουρνάζος του ΝΟ Αργοστολίου και, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα, πηγαίνοντας προς τον πάγκο φώναξε στον διαιτητή: "Θα πρέπει να ντρέπεσαι".

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-0, 0-1
Αροστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάνης, Καψοκόλος, Φανός, Δαμδημόπουλος 2, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς, Κατσιγιάννης, Σφαντός, Μπουρνάζος, Καστανάκης 1, Μπελέρης 2, Λέντζος.
Π. Φάληρο (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ. 1, Αμπατζόγλου, Ξενάκης 3, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης, Βερύκκος, Κουκουμάκης, Φωκάς, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Πανταζής, Φουστούκος, Καζάκος.
Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα