Η θέση της Αυτόνομης Θύρας 10

Gazzetta team
Η θέση της Αυτόνομης Θύρας 10

bet365

Μετά τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, η «Αυτόνομη Θύρα 10» των φίλων του γηραιού τοποθετήθηκε επί του θέματος της διάλυσης του συλλόγου, παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα της Περιφέρειας και του Υπουργείου Οικονομικών.

Για πλήρη απαξίωση του συλλόγου και αρπαγή της περιουσίας του κάνει λόγο η «Αυτόνομη Θύρα 10», κατηγορώντας ανθρώπους που στο παρελθόν θησαύρισαν, διοικώντας το σύλλογο.

«Για όλους όσους αναρωτιούνται γιατί όλα τα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ από το 2011 και μετά πέφτουν κατηγορίες σαν ντόμινο. Για όλους όσους αναρωτιούνται γιατί κανείς σοβαρός επιχειρηματίας δεν αποφασίζει να ασχοληθεί με την ομάδα μας, γιατί οι υπάρχοντες παράγοντες εξαφανίστηκαν, γιατί ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ σέρνεται στα δικαστήρια και στα τμήματα κατά εκατοντάδες. Η απάντηση είναι το χαρτί που παρουσιάζει ο σύνδεσμος μας παρακάτω», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το έχουμε στη κατοχή μας εδώ και κάποιες μέρες. Σχεδιάζαμε να το παρουσιάσουμε μετά τη Παρασκευή, πρώτον για να δοθεί έμφαση στη συγκέντρωση της Μίκρας και δεύτερον γιατί έχουμε ξεκινήσει ήδη κάποιες επαφές για να αξιολογήσουμε αυτή την απειλή και να βρούμε τρόπους άμυνας. Η ανακοίνωση όμως του ΚΚΕ με την οποία συμφωνούμε 100%, μας προλαβαίνει και μας αναγκάζει να τρέξουμε τις εξελίξεις ακόμα πιο γρήγορα.

12

Αφού διαβάσατε λοιπόν το παραπάνω έγγραφο ας το αναλύσουμε λίγο...

Από το 2001 και μετά, όταν μια μαφία ανέλαβε τα ηνία του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ο σύλλογος μετατράπηκε σε ένα πολιτικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούσαν δυο συγκεκριμένα κόμματα για να βοηθούν οικονομικά την πολιτική τους πελατεία. Δημιουργούσαν οι εταιρείες υπερκέρδη μέσω της φοροαποφυγής και κέρδιζαν ψηφους συγκεκριμένοι πολιτικοί, εγκάθετοι των οποίων διοικούσαν τον ΓΣ. Μάλιστα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ αυτά που καταγγέλλουμε εδώ και χρόνια αποδεικνύονται δηλαδή ότι ουδέποτε κομμάτι αυτών των κερδών μπήκε στα ταμεία του συλλόγου (αυτό το τελευταίο το τονίζουμε για να καταλάβουμε όλοι ότι οι αγωνιστικές επιτυχίες του ΗΡΑΚΛΗ δεν είχαν καμιά σχέση με αυτές τις βρομοδουλειές της μαφίας). Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει "...διότι κερδοσκοπικός σκοπός σημαίνει, διανομή κερδών στους εταίρους, πράγμα που δεν προκύπτει από τις εκθέσεις έλεγχου". Μάλιστα αυτή η μαφία εξασφάλιζε και τη σιωπή των ΜΜΕ αφού και αυτοί κέρδιζαν από τη βιομηχανία εικονικών τιμολογίων.

Εδώ και κάποια χρόνια λοιπόν που ο ΗΡΑΚΛΗΣ σταμάτησε να παίζει αυτό το ρόλο, μπήκε σε εφαρμογή η δεύτερη φάση του σχεδίου. Η πλήρης απαξίωση του συλλόγου και η αρπάγη της περιουσίας του. Έριξαν το ποδόσφαιρο, φακέλωσαν ολόκληρο το οπαδικό κίνημα, έριξαν το βόλεϊ, συνεχίζουν να διατηρούν συγκεκριμένους ανθρώπους σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο σύλλογο ώστε η μιζέρια να συνεχίζεται και τώρα που νομίζουν ότι μας αποδυνάμωσαν έρχονται να πλιατσικολογήσουν τη περιουσία του συλλόγου...

ΑΣ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ...

ΠΕΜΠΤΗ 21/11 ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ

ΥΓ:ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

Ο περιφερειάρχης τζιτζικώστας καλύτερα να σταματήσει την κοροϊδία και να παραδεχτεί το λάθος του. Οι ανακοινώσεις εμπαιγμού σε αυτή τη χρονική στιγμή ρίχνουν λάδι στη φωτιά και αυτό είναι καλό να το αντιληφθούν οι πάντες...

Εμείς παρουσιάζουμε το έγγραφο του υπουργείου οικονομικών και αναμένουμε κινήσεις που πραγματικά θα αποδίδουν δικαιοσύνη...

σδ

 

Τελευταία Νέα