Το ματωμένο μπάνιο του Πιστόριους (vid & pics)

Το ματωμένο μπάνιο του Πιστόριους (vid & pics)

bet365

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες από το μπάνιο που έχασε τη ζωή της η Ρίβα Στίνκαμπ, στο σπίτι του Οσκαρ Πιστόριους.

Το Sky News δημοσίευσε φωτογραφίες και video από το δωμάτιο όπου η σύντροφος του Όσκαρ Πιστόριους, Ρίβα Στίνκαμπ έχασε τη ζωή της από τα πυρά του Νοτιοαφρικανού σπρίντερ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος έχει δει το πραγματικό δωμάτιο όπου το νεαρό μοντέλο σκοτώθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πιστόριους υποστηρίζει πως σηκώθηκε, χωρίς τα προσθετικά του μέλη, τις πρώτες πρωινές ώρες για να φέρει σε έναν ανεμιστήρα από το μπαλκόνι, αλλά όταν γύρισε πίσω στο υπνοδωμάτιο άκουσε ένα θόρυβο και δεν μπορούσε να δει τίποτα λόγω του σκότους. Ετσι, νόμιζε πως υπήρχε κάποιος εισβολέας στο σπίτι και πυροβόλησε μέσα στο μπάνιο, όπου βρισκόταν η Ρίβα. Ο παραολυμπιονίκης επιμένει ότι όταν πήγε πίσω στο υπνοδωμάτιο και συνειδητοποίησε ότι η φίλη του δεν ήταν στο κρεβάτι κατάλαβε τι είχε γίνει.

Οι εικόνες δείχνουν την πόρτα της τουαλέτας δίπλα σε ένα ντους και δυο αυτοκόλλητες ταινίες που έχει τοποθετήσει η αστυνομία στα σημεία που άφησαν τα ίχνη τους οι σφαίρες, σε ύψος κάτω από το χερούλι της πόρτας, αποδεικνύοντας πως ο Πιστόριους όντως, δεν φορούσε τα προσθετικά του μέλη.

Στο video φαίνεται επίσης ένα δώρο που είχε πάρει η Ρίβα και ήταν τυλιγμένο για να το δώσει στον Πιστόριους λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και έγραφε στην κάρτα μια μόνο λέξη «Ozzy» που είναι ψευδώνυμο της γι 'αυτόν. Επίσης, υπάρχει ένα δοχείο σε σχήμα καρδιάς.

Φαίνεται η πόρτα και οι δύο τρύπες από τους πυροβολισμούς, η πανοραμική εικόνα από το σπίτι του Πιστόριους, ο ανεμιστήρας που πήρε από το μπαλκόνι, οι διάδρομοι του σπιτιού, οι σκάλες, οι κηλίδες αίματος στο πάτωμα, οι κηλίδες αίματος στον καναπέ, οι κηλίδες αίματος στον τοίχο.

 

Τελευταία Νέα