Αυγενάκης: Παρών στον εθελοντικό καθαρισμό της νησίδας Ντία (pics)

Gazzetta team
Αυγενάκης: Παρών στον εθελοντικό καθαρισμό της νησίδας Ντία (pics)

bet365

Στον καθαρισμό παραλιών από τα σκουπίδια, μαζί με τα αντικείμενα που συλλέγουν οι δύτες από τον βυθό, συμμετείχε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην νησίδα Ντία (Δίας) στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στα social media του Υφυπουργού Αθλητισμού:

Στον ετήσιο εθελοντικό καθαρισμό της Ντίας (Δίας), της νησίδας της Ελιάς του Δήμου Χερσονήσου.

Μαζεύουμε τα σκουπίδια από τις παραλίες, περισυλλέγουν και δύτες αντικείμενα από το βυθό, φροντίζουμε και προστατεύουμε το περιβάλλον και τον τόπο μας.

Μαζί με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Γιώργο Μπαγουράκη, τον υπεύθυνο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, Θεοτόκη Θεοδούλου, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Καρκανάκη, τον Πρόεδρο του Heraklion Yachting Club, Δημήτρη Γιαβρίδη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελιάς, Γιάννη Λασιθιωτάκη.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου και την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου με το Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου.

Και του χρόνου να ‘μαστε καλά να το ξανακάνουμε!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED