Ξεκίνησε η διαδικασία για τον εμβολιασμό των μελών της Ολυμπιακής ομάδας

Αντώνης Πατσούρας
Ξεκίνησε η διαδικασία για τον εμβολιασμό των μελών της Ολυμπιακής ομάδας

bet365

Η ΕΟΕ ειδοποιεί τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Ελλάδος να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό κατά του covid-19.

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση αρχίζει η διαδικασία προκειμένου να εμβολιαστούν τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Ελλάδος.

Η ΕΟΕ, που έλαβε έγκριση από την Πολιτεία, έχει ξεκινήσει να στέλνει στους αθλητές και στις αθλήτριες μέσω email ειδοποιήσεις και τους ζητά να στείλουν τα πλήρη στοιχεία τους για να προχωρήσει ο εμβολιασμός.

Σε κάποιους αθλητές όπως είναι η ιστιοπλόος Κατερίνα Δίβαρη έχει τεθεί ως χρονικό όριο για την αποστολή των στοιχείων της η 9η Απριλίου 2021 και εν συνεχεία θα υπάρχει ειδοποίηση για τον εμβολιασμό που θα γίνει σε δυο δόσεις.

Επιπλέον την Τετάρτη (7/4) εστάλησαν τα στοιχεία από την εθνική ομάδα πόλο ανδρών η οποία έχει προκριθεί στο Τόκιο.

Η Ελλάδα καθυστέρησε σ' αυτό το ζήτημα και ειδικά οι αθλητές θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί από τους πρώτους για έναν απλό λόγο. Η δράση στα περισσότερα αθλήματα δεν σταματά και η δράση είναι στο εξωτερικό.

Άρα οι αθλητές συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αγώνες χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και αυτό φυσικά εγκυμονεί κινδύνους.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που είχε ζητήσει τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των μελών της Ολυμπιακής ομάδας από τα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει τις ομοσπονδίες μέσα από τις τηλεδιασκέψεις με τις νέες διοικήσεις ότι το θέμα προχωράει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυγενάκης: Ζήτησε από τον Κικίλια κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των μελών των εθνικών ομάδων (pic)

 

Τελευταία Νέα