ΕΣΟΑ: Η Βούλα Κοζομπόλη εκπρόσωπος στην ΕΟΕ

Gazzetta team
ΕΣΟΑ: Η Βούλα Κοζομπόλη εκπρόσωπος στην ΕΟΕ

bet365

Η Βούλα Κοζομπόλη εξελέγη εκπρόσωπος της ΕΣΟΑ στην ΕΟΕ. Η πρώην διεθνής πολίστρια συγκέντρωσε 145 ψήφους και έμεινε στη 2η θέση ο Λευτέρης Πετρούνιας με 67.

Εκπρόσωπος της ΕΣΟΑ στην ΕΟΕ εκλέχτηκε η Βούλα Κοζομπόλη.

Η πρόεδρος της ΕΣΟΑ στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μέσω "ΖΕΥΣ" την Δευτέρα 29/3 συγκέντρωσε 145 ψήφους.

Ο έτερος υποψήφιος, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ψηφίστηκε από 67 μέλη της ΕΣΟΑ.

H Χρύσα Μπισκιτζή πήρε 16 και 7 ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

Κοζομπόλη: «Ολοένα πιο δυνατή η φωνή των αθλητών»

Σε δηλώσεις της η νεοεκλεγείσα στην ολομέλεια της ΕΟΕ πρόεδρος της ΕΣΟΑ, Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους Έλληνες Olympians που συμμετείχαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η εκλογή μου στην ΕΟΕ είναι πολύ τιμητική και αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και μεγάλη δέσμευση για την περαιτέρω στήριξη, ενδυνάμωση όλων των Αθλητών μας και την προώθηση του Ολυμπιακού Πνεύματος, της Ολυμπιακής Παιδείας και των Ολυμπιακών Αξιών.

Η πρώτη εκλογή εκπροσώπου της ΕΣΟΑ στην ΕΟΕ είναι γεγονός και έρχεται να επιβεβαιώσει την τάση που υπάρχει διεθνώς (ΔΟΕ, Παγκόσμιες Ομοσπονδίες κτλ) , με τους Αθλητές να καταλαμβάνουν συνεχώς περισσότερες θέσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων στον Αθλητισμό. Να τονίσω επίσης ότι ήδη άλλοι 3 συνάδελφοι (Πύρρος Δήμας OLY Άρση Βαρών, Στέφανος Χανδακάς OLY Ιστιοπλοΐα και Νίκος Ξυλούρης OLY Κολύμβηση) εκλέχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές των Ομοσπονδιών ως εκπρόσωποι στην ΕΟΕ τους οποίους και συγχαίρω θερμά. Η φωνή των Αθλητών γίνεται ολοένα και πιο δυνατή!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιούς μου Λευτέρη Πετρούνια OLY, Χρύσα Μπισκιτζή OLY και Αλέξανδρο Νικολόπουλο OLY για την άψογη διαδικασία στην οποία και εκείνοι συνέβαλαν να τηρηθεί, η οποία ανέδειξε τόσο το Ευ Αγωνίζεσθαι που οι Έλληνες Συμμετάσχοντες σε Ολυμπιακούς αγώνες πρεσβεύουμε, όσο και τους στενούς δεσμούς που όλοι έχουμε μεταξύ μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα