Κάρτα μπέιζμπολ του 1952 αγοράστηκε έναντι 5,2 εκατ. δολαρίων!

Gazzetta team
Κάρτα μπέιζμπολ του 1952 αγοράστηκε έναντι 5,2 εκατ. δολαρίων!

bet365

Ο συλλέκτης Ρομπ Γκουθ αγόρασε σε δημοπρασία κάρτα του "αστέρα" των Γιάνκις, Μίκι Μάντλ του 1952, έναντι του ποσού των 5.2 εκατ. δολαρίων.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μια κάρτα μπέιζμπολ πουλήθηκε έναντι 5.2 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για μια κάρτα από το 1952 η οποία απεικονίζει τον Μίκι Μάντλ. Είναι το μεγάλο αστέρι των Γιάνκινς της εποχής εκείνης και ο άνθρωπος που έδωσε τόσα χρήματα είναι ο Αμερικανός Ρομπ Γκουθ.

Είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας και έχει... τρέλα με τις συλλογές.

«Πάντα ονειρευόμουν να κατέχω το 1952 Topps Mickey Mantle. Από την εποχή που ήμουν παιδί. Είναι η Mona Lisa των αθλητικών καρτών και έχω ψάξει για αυτήν πολλές δεκαετίες. Είμαι περήφανος που την έχω», είπε ο Γκουθ.

Τώρα όσο αφορά τον Μίκι Μάντλ, έπαιζε στους Γιάνκις της Νέας Υόρκης και είναι 7 φορές νικητής του World Series. Έφυγε από τη ζωή το 1995 σε ηλικία 63 ετών και ήταν 20 φορές All Star στην καριέρα του.

Τα 5.2 εκατ. είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί για κάρτα και έως τώρα το ρεκόρ είχε η κάρτα του Μάικ Τρουντ τη οποία είχε πουληθεί έναντι 3,9 εκατ. δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα