Ο Cesc Fàbregas κριτής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Red Bull Street Style 2020

Gazzetta team
Ο Cesc Fàbregas κριτής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Red Bull Street Style 2020

bet365

Ο Ισπανός ξεχωρίζει Neymar Jr & Messi ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κάνουν τα καλύτερα κόλπα.

Ο Ισπανός άσος, Cesc Fàbregas, γνωστός και ως ένας από τους «Βασιλιάδες των ασίστ» θα αναδείξει τον νικητή «The Best Trick» για το Red Bull Street Style 2020.

Ο δύο φορές πρωταθλητής της Premier League και μέσος της AS Monaco αποκαλύπτει όλα όσα έχει μάθει με τα χρόνια και τους παίκτες που πιστεύει ότι είναι οι καλύτεροι στα ποδοσφαιρικά κόλπα – μεταξύ άλλων για τα freestyle skills του Messi από όταν έπαιζαν παρέα όταν ήταν μικροί.

Ο Fàbregas διηγείται τις εμπειρίες του με διαφορετικούς προπονητές, παινεύοντας τον Arsène Wenger που τον πίστευε από 16 ετών και συζητώντας για τα παρόμοια προπονητικά στυλ των Pep Guardiola και Mourinho.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις:

  • Το επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle Football, Red Bull Street Style ψάχνει για τους καλύτερους άνδρες και γυναίκες στο ποδόσφαιρο freestyle, όπου παίκτες εκτελούν εκπληκτικά κόλπα με μια μπάλα, συμπεριλαμβάνοντας κινήσεις όμοιες με αυτές του breakdance.
  • Ο Fàbregas μόλις μπήκε και αυτός με τη σειρά του στη λίστα των κορυφαίων του ποδοσφαίρου που έχουν κρίνει το τουρνουά από τότε που ξεκίνησε το 2008, συμπεριλαμβανομένων των Gary Neville, Fabio Cannavaro, Edgar Davids, Roberto Carlos, Pável Pardo και Luis "Nani" Almeida. Αλλά ενώ αυτοί οι μύθοι εντάχθηκαν στους θρύλους της WFFA στη συνολική κριτική επιτροπή, ο Fàbregas είναι ο πρώτος που αναλαμβάνει αποκλειστικά την αξιολόγηση μόνο του Best Trick, μιας κατηγορίας του διαγωνισμού που προστέθηκε στην online σεζόν του 2020.
  • Ο Cesc Fàbregas λέει: «Αυτή είναι μια υπέροχη εμπειρία για μένα. Θαυμάζω αυτά τα αγόρια και τα κορίτσια, γιατί πρέπει να περάσουν τόσες ώρες κάνοντας αυτά τα κόλπα και τις κινήσεις που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα ποτέ να προσπαθήσω. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό χάρισμα και ένα σπουδαίο διαγωνισμό. Όλοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι».
  • Περισσότερα από τον Fàbregas: «Πάντα το θαύμαζα (το freestyle football). Είναι όλα ταλαντούχα παιδιά και κορίτσια. Ανυπομονώ να δω το πιο θεαματικό και το πιο δημιουργικό ταλέντο. Η δημιουργικότητα είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ».
  • Γνωστός για να δημιουργεί ευκαιρίες στο γήπεδο, ο Fàbregas κρίνει διαδικτυακά τους συμμετέχοντες στο Red Bull Street Style από το Μονακό, όπου παίζει στη League 1. Ο Ισπανός άσος κατάφερε πάνω από 100 ασίστ στην Premier League, θέτοντας ρεκόρ για το ποδοσφαιρικό κλαμπ της Arsenal και συνέβαλλε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων με την Chelsea. Ο Fàbregas έχει πάνω από 100 κύπελλα με την εθνική ομάδα και το 2010, χάρη στη δική του ασίστ στον σκόρερ Andrés Iniesta, η Ισπανία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά.

  • Ο Fàbregas επέλεξε τον Brynjar Fagerli από τη Νορβηγία ως τον νικητή του Best Trick ανδρών για το Στάδιο 3 του τουρνουά των πέντε γύρων, εντυπωσιασμένος από τους φοβερούς ελιγμούς του με την μπάλα, ενώ ήταν σε στάση handstand. Όσον αφορά τις γυναίκες ποδοσφαιριστές του Σταδίου 3, ο Ισπανός επέλεξε τη δύο φορές νικήτρια του τίτλου Kitti Szász από την Ουγγαρία, εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα και τις ικανότητές της στο συνδυασμό χαμηλών και καθιστικών ελιγμών.
  • Ο Fàbregas θα συνεχίσει να επιλέγει ταλέντα για το «The Best Trick» μέσω του Red Bull Street Style World Final που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 14 Νοεμβρίου 2020. Η αποστολή του θα γίνει ολοένα και δυσκολότερο όσο ο πήχης ανεβαίνει καθώς φτάνουμε στο αποκορύφωμα του παγκόσμιο διαγωνισμού.​

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο redbullstreetstyle.com

 

Τελευταία Νέα