Ο Νίκος Κακλαμανάκης και ο Βύρων Κοκκαλάνης στο Gazzetta (vid)

Κατερίνα Καλού
Ο Νίκος Κακλαμανάκης και ο Βύρων Κοκκαλάνης στο Gazzetta (vid)

bet365

​Ο πρωταθλητής της bwin και ο γιος του ανέμου, που τον προπονεί, μιλούν για την προσαρμογή στις νέες συνθήκες και για τους μεγάλους στόχους ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Το έχουμε γράψει ξανά. Όταν κάποιος απογοητεύεται από την 5η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε τουλάχιστον ξέρεις ότι έχει στόφα πρωταθλητή.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν το βάζει εύκολα κάτω και πλέον έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσε να έχει, τον χρυσό Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, αψηφά την τρικυμία της εποχής και δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για να πετύχει τους στόχους του.

Ο 34χρονος έλληνας πρωταθλητής της bwin, που μπήκε για windsurf στη θάλασσα στα 13 του, σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται στην Ιστιοσανίδα (κατηγορία RSX) και προετοιμάζεται για το Τόκιο.

Με τον γιο του ανέμου να του δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία, αλλά και τη bwin, να τον στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο και να του επιτρέπει να κάνει την προετοιμασία του σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα, o συγκεκριμένος πρωταθλητής έχει όλα τα φόντα για να καταφέρει να διακριθεί.

Λόγω των συνθηκών, το Gazzetta συνάντησε μέσω zoom τους δύο μεγάλους άντρες και έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Πώς άλλαξαν την προπόνηση όσο έμεναν σπίτι; Ποια είναι τα νέα δεδομένα στον δρόμο για το Τόκιο; Πόσο ρόλο παίζει η ψυχολογία την ώρα του αγώνα;

Οι απαντήσεις στο βίντεο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED