Το... κύτταρο του αθλητισμού και οι επιχορηγήσεις

Αντώνης Πατσούρας
Το... κύτταρο του αθλητισμού και οι επιχορηγήσεις

bet365

Η κυβέρνηση και οι ομοσπονδίες πρέπει να βοηθήσουν τα σωματεία να ξεκινήσουν και πάλι την παραγωγή.

Το κύτταρο του αθλητισμού σε παγκόσμια κλίμακα είναι τα σωματεία. Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία και τα χειρότερα έρχονται...

Οι πισίνες, τα στάδια, τα γήπεδα έκλεισαν και κανείς δεν ξέρει πότε και με ποιο καθεστώς θ' ανοίξουν. Ένα ερασιτεχνικό σωματείο ζει από τα μέλη του και κυρίως από τις ακαδημίες του.

Κάθε καλοκαίρι διεξάγονται καμπ στην κολύμβηση, στο βόλεϊ, στην υδατοσφαίριση, στο στίβο, στο χάντμπολ και σ' άλλα αθλήματα τα οποία και βοηθούν τα σωματεία να "βγάλουν" τη χρονιά και να προετοιμαστούν για την επόμενη.

Φέτος το καλοκαίρι θα επιτραπεί στα σωματεία να διεξάγουν αυτούς τους αγώνες; Αν όχι υπάρχει κάποιο πλάνο για τη στήριξη τους ή θα ασχοληθούμε και πάλι με την... βιτρίνα;

Οι επίλεκτοι, αυτοί που μας εκπροσωπούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από κάποιο σωματείο ξεκίνησαν δειλά και κάπου ανήκουν ακόμη. Τα σωματεία πρέπει πάση θυσία να συνεχίσουν να "παράγουν".

Η παραγωγή συνοδεύεται και με έσοδα εκτός φυσικά από την άθληση που είναι αγαθό. Ο Αυγενάκης έχει δείξει πως έχει αντανακλαστικά και ο Μαυρωτάς είχε μιλήσει για "Σχέδιο Μάρσαλ".

Ας ... κατέβουν στη βάση και μαζί με τις ομοσπονδίες ας φτιάξουν τον νέο χάρτη. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από τον Σεπτέμβριο στον ελληνικό αθλητισμό. Έμπειροι παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων φοβούνται "κανόνια" εν όψει της νέας σεζόν αφού όλες οι ... κάνουλες έχουν κλείσει.

Οι ομοσπονδίες καλώς θ' αποφασίσουν να τελειώσουν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα για να πάρουν και την τελευταία δόση της επιχορήγησης αλλά τα σωματεία τι θα κάνουν αύριο;

 

Τελευταία Νέα