Πρωτάθλημα Darts από το... σπίτι, η νέα μόδα που συναρπάζει!

Gazzetta team
Πρωτάθλημα Darts από το... σπίτι, η νέα μόδα που συναρπάζει!

bet365

«Lets play socially responsible darts!», το σύνθημα δόθηκε και το WDF Remote Darts League έδειξε πως μπορεί να διοργανωθεί ένα τουρνουά με βελάκια από το σπίτι, φιλοδοξώντας να γίνει η νέα μόδα!

«Through the Keyhole». Ένα από τα διασημότερα βρετανικά game show, στο οποίο προσπαθείς να ανακαλύψεις το σπίτι του διάσημου. Ο Keith Lemon το εκτόξευσε και η Ομοσπονδία Darts πήρε την ιδέα για κάτι πρωτοποριακό. Οι αγώνες με βελάκια συνεχίστηκαν, λοιπόν, εξ αποστάσεως και με τον κριτή σε... τρίτο παράθυρο! Το WDF Remote Darts League αποδείχθηκε συναρπαστικό, καθώς έκανε πράξη τα darts από το σπίτι, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο και τον ανταγωνισμό! Όπως έλεγε κι ο διάσημoς εκφωνητής, Μάρτιν Φιτζμόρις «Lets … play … socially … responsible … darts!».


Το πλάνο προβλέπει γκρουπ των τεσσάρων παικτών να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο σε μία σειρά γύρων που θα κρατήσει τη δράση αμείωτη για τον υπόλοιπο μήνα. Ο κόσμος μπορεί να βλέπει δωρεάν αυτές τις αναμετρήσεις στο site της PDC και μάλιστα οι διοργανωτές ενθαρρύνουν το καλό ντύσιμο, στην προσπάθειά τους να δώσουν στο event όσο το δυνατόν περισσότερο επίσημο χαρακτήρα.

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Από την στιγμή που έχουν απαγορευτεί οι δημόσιες συναθροίσεις, υπήρξε αρκετός κόσμος που στράφηκε στα βελάκια. Αναμετρήσεις όπως του Σκωτσέζου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Πίτερ Ράιτ, που έχει το παρατσούκλι «Snakebite», με τον Άγγλο Πίτερ Ζακ, που αγωνιζόταν από την κρεβατοκάμαρα που μοιράζεται με την γυναίκα του στο Ντένμπι Ντέιλ του Δυτικού Γιόρκσαϊρ, έγραψαν… ιστορία στο άθλημα. Ο μετέπειτα νικητής της βραδιάς, Ουαλός Τζέιμι Λιούις, έπαιξε με τον Νιλς Ζόνεβλεντ από την Ολλανδία.

Παρότι οι αναμετρήσεις ήταν μεγάλες σε διάρκεια υπήρξε καλή ανταπόκριση και η κάλυψη ήταν εξαιρετική. Ο κόσμος έσπευσε να κάνει σχόλια και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι οθόνες ήταν χωρισμένες για να φαίνεται πιο σωστά το σκορ του κάθε παίκτη. Υπήρχε επίσης και σχόλιο στην διάρκεια των αναμετρήσεων. Η κάλυψη άρχισε 20 λεπτά πριν τον πρώτο αγώνα με τον Ντόσον που έκανε σχολιασμό να κάνει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και τον Ράιτ να ανοίγει ένα μπουκάλι καλό κρασί.

Όλη η δράση των darts στη bwin! | 21+

Ο Ράιτ έχει κερδίσει πολλά από την πορεία του και τις διακρίσεις του στα βελάκια, συνεχίζοντας να έχει αυτό το... ξεχωριστό στιλ στο μαλλί του. Το dartboard του, που έχει τον μικρό κυκλικό στόχο, ήταν γεμάτο διάφορα χρώματα, ενώ οι θεατές απόλαυσαν για τα καλά τη συμμετοχή τους στη νέα αυτή εμπειρία!

Οι Ράιτ, Ζόνεβελντ και Ζακ βγήκαν εκτός του τουρνουά για πρώτη φορά τόσο νωρίς, όπως και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Γκάρι Άντερσον. Ο Άγγλος Ντάριλ Γκερνεϊ, από την άλλη, δημιούργησε τον δικό του χώρο κοντά στο μπάνιο, εξηγώντας πως ο υπόλοιπος χώρος είχε... καταληφθεί από την οικογένειά του!

Το Darts At Home ως ιδέα ήταν πολύ καλή. Οι διασημότητες, οι επώνυμοι και οι celebrities απόλαυσαν το παιχνίδι από το σπίτι τους. Ηταν μόνο η αρχή…

Darts με αξεπέραστο ζωντανό στοίχημα στη bwin | 21+

 

Τελευταία Νέα