Μαξίμ Μπαντά: «Σταματήστε να κράζετε και βοηθήστε τους γύρω σας» (vid)

Gazzetta team
Μαξίμ Μπαντά: «Σταματήστε να κράζετε και βοηθήστε τους γύρω σας» (vid)

bet365

Στην Ιταλία τα θύματα ολοένα και αυξάνονται μετά την έξαρση του κορονοϊού. Ο Ιταλός διεθνής παίκτης του ράγκμπι, Μαξίμ Μπαντά συμβάλει κι αυτός με τον δικό του τρόπο στο δύσκολο έργο των γιατρών.

Ο 26χρονος αθλητής λίγες ημέρες νωρίτερα προσφέρθηκε να γίνει οδηγός ασθενοφόρου στις προσπάθειες του «Κίτρινου Σταυρού», που δραστηριοποιείται στην Εμίλια Ρομάνα να καταπολεμήσει τον Covid-19.

Ο Μπαντά βρέθηκε σε νοσοκομείο της Πάρμα για να μοιράσει τρόφιμα και ρούχα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται αυτές τις ημέρες.

Δημοσιογράφοι εντόπισαν τον έμπειρο διεθνή αθλητή ράγκμπι, ζητώντας του να τους πει μερικά λόγια για την εθελοντική δράση του.

«Όταν σταμάτησαν οι προπονήσεις, τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα, έμεινα στο σπίτι και καθόμουν χωρίς να κάνω τίποτα. Εκεί ρώτησα τον εαυτό μου, τι θα μπορούσα να κάνω για την κοινωνία.

Ένα μήνυμα θέλω να στείλω σε όλους τους νέους που κάθονται μόνοι τους στο σπίτι, χωρίς ηλικιωμένους, χωρίς παιδιά ή χωρίς κάποιον σε ευπαθή ομάδα. Αν το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε από τη βαρεμάρα, είναι να κράζετε στα social media, τότε ψάξτε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια. Σίγουρα θα βρείτε κάποιον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα