Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα αποσύρθηκε από φιλανθρωπικό τουρνουά FIFA λόγω χορηγίας με τo PES

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα αποσύρθηκε από φιλανθρωπικό τουρνουά FIFA λόγω χορηγίας με τo PES

bet365

Παρά την αρχική συμμετοχή του Σέρχι Ρομπέρτο στο φιλανθρωπικό τουρνουά FIFA της La Liga στη μάχη κατά του κορονοϊού, η Μπαρτσελόνα τον απέσυρε λόγω της συμφωνίας της με την ανταγωνίστρια εταιρεία Konami, που κυκλοφορεί το Pro Evolution.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Την ώρα που η ποδοσφαιρική δράση έχει διακοπεί εξαιτίας του κορονοϊού και αρκετοί σύλλογοι στρέφονται στα e-sports για να κρατήσουν τους φιλάθλους ενεργούς και να ενισχύσουν όπως μπορούν στη μάχη κατά της πανδημίας, η Μπαρτσελόνα υπέπεσε σε «φάουλ» που πλήττει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η La Liga σε συνεργασία με τον διάσημο YouTuber Ιμπάι Γιάνος διοργάνωσε τουρνουά στο FIFA 20 ανάμεσα στους 20 συλλόγους της, με τα έσοδα από το streaming να διατίθενται στην UNICEF για τη μάχη κατά του ιού Covid-19.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι δήλωσε ως παίκτη της στο challenge τον Σέρχι Ρομπέρτο, απέσυρε τελικά τη συμμετοχή του για εμπορικούς λόγους.

Το καταλανικό κλαμπ έχει ενεργή χορηγική συμφωνία με το «PES» της «ΚΟΝΑΜΙ», έτερο ανταγωνιστή στα βιντεοπαιχνίδια ποδοσφαίρου, συνθήκη που ώθησε τους ανθρώπους του συλλόγου να ματαιώσουν την συμμετοχή και ως εκ τούτου και μια σημαντική συνδρομή για καλό σκοπό, αφού είναι δεδομένο ότι τα ματς της Μπάρτσα ακόμα και εικονικά, παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής.

Ανάλογη συμφωνία έχει συνάψει και η Μαγιόρκα, που επίσης δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση.

 

Τελευταία Νέα