Κόουτς Αθανασίου: «Ο Μαρούδας άφησε καμένη γη, εμείς θα την κάνουμε να ανθίσει!»

Gazzetta team
Κόουτς Αθανασίου: «Ο Μαρούδας άφησε καμένη γη, εμείς θα την κάνουμε να ανθίσει!»

bet365

Διαβάστε όσα δήλωσε ο κόουτς Αθανασίου για την αιώνια αναμέτρηση κόντρα στον Κωνσταντίνο Μελάγιες.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τον παραλίγο διασυρμό από τον Τσακίρη, ο κόουτς Μαρούδας αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και στην θέση του ανέλαβε ο πολύπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος στο FIFA, Νίκος Αθανασίου. Πληροφορίες που τον θέλουν να μην αφήνει να νικάει ούτε τον δέκα μηνών γιο του, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Μελάγιες, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ὀ Μαρούδας άφησε καμένη γη. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Οι παίκτες σέρνονται, ξενυχτούσαν, δεν έχουν δουλέψει στην τακτική, απορώ τι έκανε ο άπειρος τεχνικός. Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις το μυαλό σου στον Βέρτη. Ο χρόνος είναι λίγος αλλά είμαι σίγουρος πως η αντίδραση της ομάδας θα είναι αυτή που πρέπει. Θα κάνουμε την καμένη γη, να ανθίσει και να ανθίσει Τριφύλλι.
Στόχος μας είναι να παίξουμε επίθεση από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η έλλειψη στοιχείων για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Κάποιες αναμετρήσεις με τον ανιψιό του, ήταν δύσκολο να φτασουν στα χέρια μας. Για αυτό θα τον αντιμετωπίσουμε με την δέουσα προσοχή.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...»
 

Τελευταία Νέα