ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας με τη Λίβερπουλ 3-1 την Παρί του Λημνιού στο FIFA 2020 (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας με τη Λίβερπουλ 3-1 την Παρί του Λημνιού στο FIFA 2020 (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας αντιμετωπίζει τον Δημήτρη Λημνιού, στον πρώτο ημιτελικό του PAOK eSports QuaranTeam Tournament. «Μένουμε σπίτι» και «μένουμε ασφαλείς»!

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Η δράση στον ΠΑΟΚ δεν σταματά ποτέ. Ούτε και οι αγώνες. Απλά το γήπεδο γίνεται η οθόνη και οι παίκτες αντί να φορούν εξάταπα, πιάνουν τα χειριστήρια και πατούν το Χ για να πασάρουν στο τουρνουά που έστησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το Σάββατο (21/3) με στόχο να προκύψει εκείνος που θα εκπροσωπήσει το «Δικέφαλο» στο Ultimate QuaranTeam.

Στον πρώτο ημιτελικό αντιμέτωποι ήταν ο Δημήτρης Πέλκας και ο Δημήτρης Λημνιός, με τον πρώτο να επικρατεί 3-1 έχοντας πάρει τη Λίβερπουλ (Φιρμίνο 2 και Σαλάχ τα γκολ) του δεύτερου που επέλεξε να πάρει την Παρί (Μ’Μπαμπέ το γκολ) και να περνάει στον τελικό.

Ακολούθησε ένα παιχνίδι «ΠΑΟΚ Vs ΠΑΟΚ» μεταξύ των δύο παικτών του «Δικεφάλου» και αργότερα θα τεθούν αντιμέτωποι οι Τσούμπα Άκπομ και Συμεών Παπαδόπουλος.

Ο νικητής του οικογενειακού τουρνουά θα κοντραριστεί στον μεγάλο τελικό με τον παίκτη eSports Σταύρο StavAttack Σταυρακίδη κι όποιος επικρατήσει θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο Ultimate QuaranTeam.

 

Τελευταία Νέα