Super Bowl: Ακτιβιστής Χριστιανός ζητάει 800 τρισ. ευρώ από το NFL για «πορνογραφικό θέαμα»! (vids)

Gazzetta team
Super Bowl: Ακτιβιστής Χριστιανός ζητάει 800 τρισ. ευρώ από το NFL για «πορνογραφικό θέαμα»! (vids)

bet365

Ο Ντέιβ Ντόμπενμαϊρ σκοπεύει να μηνύσει την Λίγκα, την Pepsi ως επίσημο χορηγό και το δίκτυο που μετέδωσε τον αγώνα, μεταξύ άλλων, για το σόου των Τζένιφερ Λόπες και Σακίρα στο ημίχρονο.

Τζένιφερ Λόπες και Σακίρα έκλεψαν την παράσταση στο ημίχρονο του Super Bowl με τον «καυτό» χορό τους και το κέφι που σκόρπισαν απλόχερα, αλλά φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους το σόου των δύο Λατίνων τραγουδιστριών.

Ένας ακτιβιστής Χριστιανός ονόματι Ντέιβ Ντόμπενμαϊρ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια... ιστορική μήνυση κατά της Λίγκας (NFL), της Pepsi ως επίσημου χορηγού, του δικτύου που κάλυψε τον τελικό μεταξύ των Κάνσας Σίτι Τσιφς και των Σαν Φρανσίσκο 49ers και όσων άλλων εμπλέκονταν εμπορικά στο Super Bowl.

Τι ζητάει ο άλλοτε προπονητής φούτμπολ σε ένα ινστιτούτο του Οχάιο; Μόλις... 867 τρισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 788 τρισεκατομμύρια ευρώ!!! Ο Ντόμπενμαϊρ χαρακτήρισε το σόου των Λόπες και Σακίρα «πορνογραφικό θέαμα».

Θεωρεί τις παραπάνω εταιρείες υπεύθυνες για την «διευθέτηση πορνογραφίας προς το σπίτι μου», αφού κατά την άποψή του, «το σόου ταίριαζε περισσότερο σε ένα στριπ κλαμπ παρά σε έναν αγώνα φούτμπολ».

 

Τελευταία Νέα