Ολυμπιακό: Στο Βερολίνο για το Horizon 2020!

Gazzetta team
Ολυμπιακό: Στο Βερολίνο για το Horizon 2020!

bet365

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά προγράμματα για το 2020 ξεκινούν από το Βερολίνο για λογαριασμό του προγράμματος “Data Vaults”.

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

Αντιπροσωπεία του συλλόγου θα βρίσκεται στην Γερμανική πρωτεύουσα από τις 20 έως 23 Ιανουαρίου προκειμένου να συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνάντηση της πρωτοβουλίας που εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Horizon 2020».

Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός αλλά και μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA) συμμετέχει σε τόσο μεγάλης εμβέλειας και απαιτήσεων πρόγραμμα κάτι το οποίο αποδεικνύει το ενδιαφέρον του συλλόγου και για νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες διαφορετικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, το Data Vaults, εντάσσεται στην κατηγορία «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» και αποσκοπεί στην ανάπτυξη μιας ασφαλούς πλατφόρμας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα παρουσιαστούν τα βασικά βήματα και οι στόχοι του προγράμματος καθώς επίσης, θα γίνει ο προγραμματισμός των δράσεων που θα λάβουν χώρα καθ’όλη την διάρκεια του.

Διάρκεια προγράμματος: 36 μήνες (01/01/2020 – 31/12/2022)

Συμμετέχοντες: Fraunhofer (Συντονιστής), Ολυμπιακός, ATOS, DTU, Artificious, IFAT, Suite 5, Ubitech, Tecnalia, Maggioli SPA, Andaman7, Comune Di Prato, Miwenergia, Δήμος Πειραιά ​

 

Τελευταία Νέα