ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Έφτασε τα 80.000 μέλη στη σεζόν ο Ολυμπιακός!

Έφτασε τα 80.000 μέλη στη σεζόν ο Ολυμπιακός!

Έφτασε τα 80.000 μέλη στη σεζόν ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον 23.511 εγγεγραμμένα μέλη και 56.489 κατόχους κάρτας φιλάθλου. 

Τα 80.000 μέλη στη σεζόν 2019-20 έφτασε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 

Ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα ότι από το καλοκαίρι έως σήμερα έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει 23.511 μέλη και 56.489 ακόμη τις κάρτες φιλάθλου. 

Μεγάλος στόχος της σεζόν είναι να ξεπεραστούν οι 100.000 και το σημαντικό είναι ότι κάθε χρόνο και περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού είναι δίπλα στα τμήματα του ερασιτέχνη. 

Ο κόσμος είναι ο μεγάλος χορηγός του ΟΣΦΠ και από το 2010 έως σήμερα έχουν έρθει δεκάδες τίτλοι στην Ελλάδα σε όλα τα σπορ αλλά και 4 ευρωπαϊκά στην υδατοσφαίριση και 1 στο βόλεϊ. 

Παράλληλα ο σύλλογος συνεχή παρουσία σε τελικές και ημιτελικές φάσεις στην Ευρώπη ενώ αυτή τη σεζόν συνεχίζουν με αξιώσεις στην Ευρώπη τα τμήματα υδατοσφαίρισης ανδρών-γυναικών, το βόλεϊ γυναικών αλλά και το μπάσκετ γυναικών.

Μάλιστα τα τμήματα της υδατοσφαίρισης είναι από τα φαβορί και για ευρωπαϊκή κούπα. Ακόμη στις Ακαδημίες του ΟΣΦΠ προπονούνται χιλιάδες παιδιά σε δεκάδες αθλήματα και στελεχώνουν τις ανδρικές και γυναικές ομάδες αλλά και τις εθνικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: 

«Φτάσαμε τις 80.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Οι 23.511 εγγεγραμμένα μέλη και 56.489 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!  

H ενίσχυση των τμημάτων  μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα  και Ευρώπη. Επιτυχίες  που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους.

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

*Από 1/1/2020 η Κάρτας Μέλους διατίθεται στην τιμή των 25€ και ισχύει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020. 

*Με την έκδοση της Κάρτας Μέλους για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων.

*Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου διατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας  (www.olympiacossfp.gr ) και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων (καθημερινά 10:00-18:00)».