Εξακουστίδης στο gazzetta.gr: «Θα τους... κουρέψω και θα πάω στο Glory»

Εξακουστίδης στο gazzetta.gr: «Θα τους... κουρέψω και θα πάω στο Glory»

bet365

Ο Σταύρος Εξακουστίδης, λίγο πριν πετάξει για τη Χάβρη για τον επόμενο αγώνα του, δηλώνει στο gazzetta.gr έτοιμος να επιστέψει με την πρώτη θέση σε μια... 4άδα «κόλαση», που θα του δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει να διεκδικεί την παρουσία του στο Glory!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Σταύρος Εξακουστίδης βρίσκεται στη Γαλλία για την παρουσία του σε 4άδα... φωτιά που μπορεί να αποτελέσει την... πύλη για την παρουσία του στο επόμενο Glory!

Το gazzetta.gr... κούρεψε τον Σταύρο Εξακουστίδη λίγο πριν μπει στο ρινγκ του Α-1, με τον Έλληνα πρωταθλητή να δηλώνει έτοιμος να βρεθεί στον τελικό και να γυρίσει με την πρωτιά.

Τι γνωρίζεις για τον Youssouf Binate, που θα αντιμετωπίσεις στον πρώτο σου αγώνα;

«Στον πρώτο αγώνα που θα δώσω, ο αντίπαλός μου είναι Γάλλος. Προέρχεται από το τάι και είναι αρκετά ψηλός (1.82). Γνωρίζω πως είναι αρκετά δύσκολος άλλα αν μπορέσω να μείνω κοντά του θα έχει πρόβλημα».

Να περιμένουμε να δούμε κι άλλα στοιχεία στο στιλ παιχνιδιού σου;

«Έχω δουλέψει πολύ και προσθέσει αρκετά όπλα στη φαρέτρα μου, μιας και ο προπονητής μου Νάσος Αργυρόπουλος θέλει να είμαστε πάντα έτοιμοι για το εξωτερικό γιατί τα παιχνίδια εκεί είναι πολύ διαφορετικά».
Η γνώμη σου για το επίπεδο της διοργάνωσης;
«Το Α-1 είναι από τις πιο αναγνωρισμένες και δυνατές διοργανώσεις. Οι άλλοι δυο αντίπαλοι είναι πολύ σκληροί και περιμένω με αγωνιά να δω τι θα συναντήσω στον τελικό».
Μέσα από εκεί θες να εξασφαλίσεις το εισιτήριο για το Glory;
«Η πόρτα άνοιξε για τους Έλληνες στα βαριά και αν πάνε όλα καλά θα έχουμε και εμείς (της πιο ελαφριάς κατηγορίας) την ευκαιρία για να πάμε στα σαλόνια τόσο μεγάλων διοργανώσεων. Εγώ, πάντως, πριν σταματήσω θα πατήσω το πόδι μου στα ρινγκ του Glory».
Πέρα από τους αγώνες σου στο Glory τί άλλα σχέδια έχεις;
«Αγωνιστικά, προς το παρόν, το μόνο που με νοιάζει είναι να πάω να τους... κουρέψω στο Α-1 και να βρεθώ αργότερα στο Glory. Από εκεί και πέρα ετοιμάζω τη νέα μου σχολή, στον Κορυδαλλό. Σύντομα θα τα λέμε και εκεί».
Πόσο σημαντικό είναι σε μια τόσο δύσκολη εποχή, να έχεις τόσους ανθρώπους να σε στηρίζουν;
«Το άθλημά μας είναι απαιτητικό κι οι πόροι ελάχιστοι. Εγώ, όμως, έχω την τύχη να έχω πάντα ξεχωριστούς ανθρώπους που με βοηθούν, ο καθένας με τον τρόπο του. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με πιστεύουν, με στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μου.Τον Μανόλη Τσικνάκη και το Ένταση fitness club στον Κορυδαλλό αλλά και το Barberitos που φροντίζουν πάντα για την εμφάνιση μου πριν από κάθε μάχη. Το μασέρ μου Στέλιο Βελκόπουλο, την QNT και τον Εμίλιο Γιατζόγλου, τον προπονητή μου στην άρση βαρών Δημήτρη Βελιανίτη, τον προπονητή μου στο στίβο Γιάννη Δαγλαρτζή, τον Τάσο Τσάλα και την Force1, τον Άρη Κατραμάνο και το ταξιδιωτικό του γραφείο, τον φίλο μου Γιώργο Ίσσαρη, τους αφοί Νικολουδάκη στο Κερατσινι με τους καλύτερους ξηρούς καρπούς. Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τον κουνιάδο μου Γιώργο Μουστάκη την ομαδάρα μας Χ_Fight nation και φυσικά τη γυναίκα μου που με ανέχεται».
*Ευχαριστούμε τον Μπάμπη Φραγκιαδάκη και το κομμωτήριο Barberitos για τη φιλοξενία.
 

Τελευταία Νέα