ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός φιλανθρωπικός αγώνας «Πλεύση Αγάπης»

Με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός φιλανθρωπικός αγώνας «Πλεύση Αγάπης»

Με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός φιλανθρωπικός αγώνας «Πλεύση Αγάπης»

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική ρεγκάτα «Πλεύση Αγάπης». Όμορφες στιγμές, ιδανικές καιρικές συνθήκες και μια θάλασσα γεμάτη πανιά που άνοιξαν και έπλευσαν για καλό σκοπό. 

Με χαμόγελα και καλή διάθεση πήρε εκκίνηση ο στόλος για ένα διαφορετικό ιστιοπλοϊκό αγώνα τα έσοδα του οποίου κατατίθενται στην ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Φέτος έλαβαν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο του Chartering (ενοικίαση σκαφών) μετατρέποντας την συμμμετοχή τους σε μια καλή πράξη. Συνολικά συμμετείχαν 19 σκάφη διαφορετικών κατηγοριών αλλά με κοινό στόχο: την υποστήριξη της ΦΛΟΓΑΣ. Ο στόλος ταξίδεψε σε ένα νοητό τρίγωνο έξω από το Φαληρικό όρμο δημιουργώντας ένα όμορφο θέαμα ορατό ακόμη και από την ακτή με νικητές όλους τους συμμετέχοντες.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ανάμεσα στους κυβερνήτες ήταν και η Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου η συμμετοχή της οποίας αποτέλεσε ένα μήνυμα υποστήριξης για δράσεις όπως η φιλανθρωπική ρεγκάτα «Πλεύση Αγάπης».

«Είναι μια δραστηριότητα γεμάτη ευαισθησία στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες chartering προσφέροντας σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Το περιοδικό ΟΝDECK και η ομάδα του υποστήριξαν έμπρακτα όλη την διεξαγωγή. Εφέτος, από την πλευράς μας, ως συνδιοργανωτές, ενισχύσαμε την επικοινωνία, το θαλάσσιο στίβο, είχαμε συμμετοχές από το Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου και τον Ιστιοπλοικό Όμιλο Πειραιά ενώ το δίκτυο συνεργατών μας είχε ενεργή συμμετοχή. Η αγορά του yachting έχει κοινωνική συνείδηση και σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει έμπρακτα. Από την πλευρά μας ευχαριστούμε τις εταιρείες που συμμετείχαν και όλους όσους βοήθησαν» δήλωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής του Skipper ONDECK και ένθερμος υποστηρικτής του ναυταθλητισμού και των κοινωνικών δράσεων.

Η «Πλεύση Αγάπης» είναι μια μοναδική εκδήλωση με την συμμετοχή και υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών Chartering και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής.

Η απονομή των επάθλων, η βράβευση των συμμετεχόντων καθώς και δωρεά του συνολικού ποσού θα πραγματοποιηθεί σε δεξίωση παρουσία στελεχών από το επιχειρηματικό και αθλητικό στερέωμα και βεβαίως το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ.

Τα εσόδα του αγώνα κατατίθενται στην «ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια». [https://www.floga.org.gr]