Συγχαρητήρια Παυλίδη σε Βλάχο και η απάντηση!

Συγχαρητήρια Παυλίδη σε Βλάχο και η απάντηση!

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης έσπευσε να πάρει αγκαλιά και να ευχαριστήσει τον Θοδωρή Βλάχο, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο final-4 της Εuroleague, όπου ο τελευταίος τον αντικατάστησε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», λόγω τιμωρίας. Όμως δεν έμεινε εκεί, οι ευχαριστίες συνεχίστηκαν και μέσω Facebook!

H ανάρτηση του προπονητή της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακου, Χάρη Παυλίδη: «Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Thodoris Vlachos. Τεράστια συμβολή κυρίως λόγω της προσωπικότητας του αλλά και της προπονητικής του αξίας,για μένα ένας από τους κορυφαίους στο κόσμο!!
Για τον κόσμο του Θρύλου τι να πω;;
Το ευχαριστώ είναι λίγο..ειδικά στο τελευταίο πέναλτυ,πρέπει να κουνήθηκε το Παπαστρατειο!!!!! Με εσάς δίπλα μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κοριτσάρες μου ταυτόχρονα με ένα μεγάλο συγνώμη και την υπόσχεση ότι δεν θα τις αφήσω ξανά μόνες τους..
Τα καλύτερα έρχονται!!!!#winners_never_quit»

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον Θοδωρή Βλάχο: «Το θεώρησα τιμή μου και το έκανα με πολύ χαρά να καθίσω στον πάγκο της γυναικείας ομάδα σε αυτό το πολύ καθοριστικό και κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στο final 4.

Το ήξερα κι εγώ αλλά και τα κορίτσια ότι δεν θα μπορούσα να επέμβω πολύ στο παιχνίδι τους, αλλά αν κατάφερα να τις βοηθήσω έστω και στο ελάχιστο αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Η ομάδα αυτή είναι καταξιωμένη και είναι συνάμα καταδικασμένη να κυνηγάει πάντα την κορυφή.

Είναι πολύ δουλεμένη και ποιοτική και μπορεί να το καταφέρει και πάλι. Δεν διεκδικώ ούτε το 1% της σημερινής επιτυχίας, θα ήμουν έτσι κι αλλιώς σήμερα ένας από τους πολλούς Ολυμπιακούς που ήρθαν στην πισίνα να πάρουν μαζί με την ομάδα την πρόκριση και να γιορτάσουν με μία μεγάλη πρόκριση τα 92α γενέθλια του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού οργανισμού!

Συγχαρητήρια για την πρόκριση στα κορίτσια και τους προπονητές τους! Και χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα