Τιμή από την ΔΟΕ: Η μορφή του Πύρρου Δήμα σε αρχαιοελληνικό αγγείο (pic)

Gazzetta team
Τιμή από την ΔΟΕ: Η μορφή του Πύρρου Δήμα σε αρχαιοελληνικό αγγείο (pic)

bet365

O Πύρρος Δήμας υπήρξε από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που εμφανίστηκαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και η ΔΟΕ τον τιμά με μοναδικό τρόπο μαζί με άλλους 3 αθλητές - μύθους!

Συγκεκριμένα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θέλοντας να συνδυάσει τους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες με τους σύγχρονους, επέλεξε τέσσερις από τους σπουδαιότερους αθλητές που έχουν συμμετάσχει ποτέ σε αυτούς κι έδωσε το όνομα και τη μορφή τους σε αρχαιοελληνικά αγγεία.

Προφανώς και πρόκειται για μια συγκλονιστική τιμή όσο αφορά τον Πύρρο Δήμα, που με βάση τον προγραμματισμό της ΔΟΕ βρίσκεται ανάμεσα στους Λεμπρόν Τζέιμς, Γελένα Ισινμπάγεβα και Κατίνκα Χόζου.

Για την σπουδαία αυτή κίνηση ο 4 φορές Έλληνας Ολυμπιονίκης έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media: «Ευχαριστώ τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να δώσει το όνομα και τη μορφή μου σε ζωγραφιά σε αρχαιοελληνικό αγγείο. Το έξυπνο αυτό εύρημα το έκανε η ΔΟΕ για να τιμήσει διάφορους Ολυμπιονίκες και μεταξύ αυτών, ήμουν κι εγώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα