Γεωργούλης: «Απερίγραπτο συναίσθημα ν' ανεβαίνεις στο βάθρο για την Ελλάδα»

Gazzetta team
Γεωργούλης: «Απερίγραπτο συναίσθημα ν' ανεβαίνεις στο βάθρο για την Ελλάδα»

bet365

Ο Δημήτρης Γεωργούλης μίλησε για την κατάκτηση των 3 μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών.

Ο Δημήτρης Γεωργούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Άρσης Βαρών που διεξήχθη στη Ντόχα.

Ο Ελληνας πρωταθλητής χάρισε στη χώρα μας τρία μετάλλια, δυο ασημένια και ένα χάλκινο και έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος και ευτυχισμένος. «Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να μου φέρει ο Αγιος Βασίλης» δήλωσε ο Γεωργούλης μετά τη μεγάλη του επιτυχία ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο να βγω δεύτερος σε μία τέτοια διοργάνωση. Οταν ταξίδεψα στο Κατάρ είχα στόχο μια καλή εμφάνιση. Να αποδείξω ότι η σκληρή δουλειά πιάνει τόπο», τόνισε αρχικά ο Γεωργούλης και αναφερόμενος στην εμπειρία του να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος δήλωσε: «Είναι μοναδική εμπειρία. Κάθε αθλητής έχει όνειρο να αγωνιστεί για τη χώρα του. Είναι απερίγραπτο συναίσθημα, πόσο μάλλον όταν ανεβαίνεις στο βάθρο εκπροσωπώντας την Ελλάδα».

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Μιας και οι μέρες που διανύουμε είναι γιορτινές, ο Δημήτρης Γεωργούλης ξεκαθάρισε ότι δεν περίμενε τέτοιο δώρο από τον… Αγιο Βασίλη. «Το 2018 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορούσε να κλείσει ιδανικότερα. Νομίζω ότι ο Αγιος Βασίλης μου έφερε λίγο πιο νωρίς το δώρο μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά και επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές για το 2019», κατέληξε ο Ελληνας πρωταθλητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα