Τζόρτζεβιτς: «Χάσαμε με 30, οπότε... σε 10 χρόνια θα τους κοιτάμε στα μάτια!»

Gazzetta team
Τζόρτζεβιτς: «Χάσαμε με 30, οπότε... σε 10 χρόνια θα τους κοιτάμε στα μάτια!»

bet365

Όρεξη για αστεία είχε μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που σχολίασε με χιούμορ τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Σερβία.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι της φάσης των ομίλων όπου οι Σέρβοι έχασαν από τους Αμερικανούς 97-94 στον τελικό δεν μπόρεσαν να τους κοντράρουν καθόλου και ηττήθηκαν 96-66. Γι' αυτό λοιπόν ο προπονητής τους προτού μιλήσει σοβαρά για την αναμέτρηση το έριξε στην πλάκα.

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Είχαμε εξαιρετική απόδοση στον τελικό εναντίον των ΗΠΑ. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 είχαμε χάσει με 36 πόντους διαφορά και τώρα μόνο με 30. Σε 10 χρόνια από τώρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι τους», δήλωσε εμφανώς αστειευόμενος ο Τζόρτζεβιτς.

Στη συνέχεια φυσικά σοβαρεύτηκε και εκθείασε τους Αμερικανούς για την απόδοση τους: «Η Αμερική είναι η καλύτερη ομάδα. Το απέδειξε, κάνοντας ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Κέβιν Ντουράντ αποτέλεσε μεγάλο πρόβλημα για την άμυνα μας και ήταν αδύνατο να τον σταματήσουμε. Έπαιξαν πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά. Ήταν φανταστικοί στα ριμπάουντ, βρίσκονταν πάντα κοντά στην μπάλα και ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε. Ήταν πέρα από τις δυνατότητες μας. Όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσαμε, πλέον να ανακάμψουμε και επίσης ήμασταν πολύ άστοχοι στα σουτ».

 

Τελευταία Νέα