Τζόρτζεβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για τον οποιονδήποτε!»

Αλέξανδρος Καραλής
Τζόρτζεβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για τον οποιονδήποτε!»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε σερβικά μέσα μετά τον αγώνα απέναντι στην Κίνα ικανοποιημένος από τη νίκη και την πρόκριση της Σερβίας στην επόμενη φάση του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Πλάβι» τόνισε πως πέτυχαν το μίνιμουμ των στόχων τους και πως η ομάδα του δεν προτιμά κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο στους «8», και πως θα είναι έτοιμοι για οποιονδήποτε.

«Αυτός ήταν ο πρώτος μικρός μας στόχος, να προκριθούμε από τον όμιλο στα προημιτελικά. Οι αντίπαλοί μας στον άλλον όμιλο φαίνονται αρκετά ισάξιοι. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αυριανές (σσ. σημερινές) αναμετρήσεις. Αν ξεκινούσα να κάνω υπολογισμούς θα με πόναγε το κεφάλι μου και δεν θα ήξερα τι να κάνω. Είμαστε έτοιμοι για όλους. Παίξαμε σωστά απέναντι στην Κίνα, έχοντας σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο «Σάλε» για να απαντήσει και στην ερώτηση αν οι ομάδες από τον άλλο όμιλο προτιμούν τη Σερβία για τους «8», λέγοντας:

«Καλώς να έλθουν! Εδώ είμαστε! Η μεγάλη έκπληξη για μένα μέχρι στιγμής είναι αυτός ο όμιλος (σσ. ο Β' όμιλος) και αυτά τα αποτελέσματα του ομίλου αποδεικνύουν ότι αυτό το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ είναι πολύ πολύ δυνατό.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα