To τέλος του Θρύλου, Ηλία Ηλιάδη!

Δήμος Μπουλούκος
To τέλος του Θρύλου, Ηλία Ηλιάδη!

bet365

Πρόωρος αποκλεισμός για την Ηλία Ηλιάδη από τον πρώτο γύρο, ήττα που σήμανε και το τέλος της τεράστιας πορείας του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Ο Ηλίας Ηλιάδης αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο εδώ στο Ρίο, τον Κινέζο Τσενγκ στην κατηγορία των - 90 κιλών. Ωστόσο ο αντίπαλος του πολύ γρήγορα τον έβγαλε νοκ άουτ, αποκλείοντας τον από τη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά.

Αυτό ο αποκλεισμός ρίχνει και τους τίτλους τέλους σε μία ένδοξη πορεία του 30χρονου αθλητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είχε ως αποτέλεσμα το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004 και το χάλκινο το 2012 στο Λονδίνο και συμμετοχή φυσικά σε τέσσερις Ολυμπιακούς και στο Λονδίνο μάλιστα ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδαας,

Ενας τεράστιος αθλητής που μόνο χειροκρότημα αξίζει για όσα έχει πετύχει και ταξίδεψε στο Ρίο αρκετά ταλαιπωρημένος από πολλούς τραυματισμούς και επεμβάσεις.

Μετά τον αγώνα ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε, καθώς ήθελε το φινάλε σε Ολυμπιακούς να είναι διαφορετικό. Σε άσχημη κατάσταση και ο προπονητής του Νίκος Ηλιάδης που άκουσε μερικά λόγια παρηγοριάς από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή που πήγε κοντά του.

 

Τελευταία Νέα